Profertil Female

Descriere scurtă
Bebe Ardealul va recomanda produsul Profertil Female
In stoc
SKU
profertil
Lenus Pharma
258,20 RON
 
Comandă telefonic:
+40722 100 085

Profertil Female

Indicatii terapeutice:

Profertil Female completeaza dieta de zi cu zi a femeilor care doresc sa conceapa un copil. Nutrientii speciali din continut sunt recomandati atat in etapa premergatoare conceperii pana la primul trimestru de sarcina.

Ingrediente: Acid Folic, Selenium, Vitamina E, Extract din Plante si Acid Gras Omega 3.

Profertil pentru femei este un preparat conceput pentru a acoperi nevoile nutritionale speciale ale femeilor inainte si la inceputul sarcinii in combinatie cu substante selectionate in urma cercetarilor stiintifice. Pe langa faptul ca Profertil Female pregateste organismul pentru sarcina intr-un mod optim acesta ofera si aportul necesar de nutrienti in primele luni ale sarcinei.

Balanta hormonala feminina reprezinta un sistem extrem de complex si poate fi afectata de un numar foarte mare de factori. Pe langa aspectele fiziologice si psihologice efectele negative sunt cauzate de factori externi precum stresul, zgomotul, drogurile sociale (nicotina, alcool, etc.), poluare, factori socio-economici care sunt dificil de estimat.

De acea se recomanda o cura cu nutrienti care sa fie stocati in organismul viitoarelor mame. Daca o femeie se pregateste pentru sarcina prin luarea de elemente nutritive specifice, ea poate asigura aprovizionarea optima a corpului sau precum si sustine sanatatea copilului in acelasi timp.

In acest caz, Acidul Folic si Omega 3 nu trebuie sa lipseasca chiar inainte de momentul sarcinii ideal din momentul in care decizia de a concepe un copil a fost luata totul in cantitati suficiente pentru corp precum si pentru copil. Daca aceasta conditie a fost indeplinita exista toate premisele pentru o sarcina sanatoasa.

Mod de administrare: zilnic cate o capsula moale si o tableta luate cu lichid in timpul sau dupa o masa. In mod ideal capsula va fi luata impreuna cu tableta.

Durata utilizarii: Profertil Female se recomanda a fi luat in perioada in care se incearca conceperea copiluilui pana in a treia luna de sarcina.

Forma de prezentare: 28 capsule moi si 28 comprimate.

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Profertil Female
Rating-ul tau
Mai multe produse de la Lenus Pharma