Iridium Baby - Biosooft

In stoc
SKU
A09070
Brand
Biosooft
Descriere scurtă
Bebe Ardealul va recomanda produsul Iridium Baby de la Biosooft.
55,30 RON
 

Bebe Ardealul va recomanda produsul  Iridium Baby de la Biosooft.

Iridium Baby este un servetel din bumbac natural imbibat cu o solutie de extracte vegetale (Echinacea angustifolia, ananas sativum, Ammonium glycyrrhizate) care curata, are o actiune emolienta, calmanta si decongestionata. Este indicat fie pentru o igiena oculara cotidiana, fie in cazul prezentei unor afectiuni infectioase si/sau inflamatorii.

Compozitie:

Servetel bumbac 100%

Echinacea angustifolia extract, ananas sativum, Ammonium glycyrrhizate. Alte ingrediente: apa, propilen glicol, trideceth-9, biacarbonat de sodiu, clorhexidin digluconat, EDTA disodic, Hidroximetilglicinat de sodiu. Comozitie servetel: Echinacea 83 mg Extract glicocolic 5%, Ananas saticus 83 mg Extract glicocolic 5%, Ammonium glycyrrhizate 8,3 mg.

Mod de folosire:

Dupa curatarea temeinica a mainilor, deschideti plicul si extrageti sevetelul. Aplicati servetelul pe zona palpebrala, stergand usor, pentru a obtine o curatare eficienta, pentru a indeparta secretiile oculare si alte eventuale depuneri (smog, scame, praf, etc.), precum si pentru a permite activarea functiei emoliente si de calmare a produsului.

Compatibilitatea deosebita a servetelului cu zona oculara si compozitia sa optima permit utilizarea acestuia si de catre purtatorii de lentile de contact, precum si inainte si dupa o interventie chirurgicala oftalmologica.

Cantitate: 28 servetele

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Iridium Baby - Biosooft
Rating-ul tau
Mai multe produse de la Biosooft