Gerovital Plant Lotiune antimatreata cu ichtiol

Stoc epuizat
SKU
M30665
Brand
GEROVITAL
Descriere scurtă
Bebe Ardealul va recomanda produsul Gerovital Plant Lotiune antimatreata cu ichtiol de la Farmec
21,10 RON

Bebe Ardealul va recomanda produsul Gerovital Plant Lotiune antimatreata cu ichtiol de la Farmec.

Recomandari:

Se recomandă persoanelor cu probleme ale scalpului: mătreaţă, prurit, descuamări cauzate de seboree etc.

Beneficiile produsului se datorează ingredientelor: Ichtiolul – foarte eficient în calmarea iritaţiilor, pruritului şi descuamărilor scalpului, cu proprietăţi antiseptice recunoscute; Vitaminele A şi E – contribuie la biosinteză keratinei, îmbunătăţesc schimbul de oxigen la nivel celular şi regenerează părul; Uleiul de ricin – întăreşte şi hrăneşte în profunzime firul de păr.

Datorită Ichtiolului care are proprietăţi antifungice şi antiseptice, loţiunea restabileşte echilibrul normal al scalpului şi combate eficient toate problemele aferente apariţiei mătreţii. În plus, loţiunea întăreşte firul de păr, conferă strălucire şi volum părului, stimulează circulaţia sanguină la nivelul pielii capului.

Mod de utilizare:

Produsul este o loţiune bifazică, de aceea este nevoie s-o agiţi bine pentru omogenizare, înainte de utilizare. Loţiunea se aplică la baza firului de păr cu ajutorul unui tampon de vată şi se lasă să acţioneze 3-4 ore. Spală pe urmă cu Gerovital Plant – Şampon antimătreaţă cu ichtiol pentru rezultate optime.
Se foloseşte săptămânal.

Cantitate: 100 ml

 

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Gerovital Plant Lotiune antimatreata cu ichtiol
Rating-ul tau