Fond de ten fluid corector Dermablend Vichy

Descriere scurtă

Bebe Ardealul va recomanda produsul Fond de ten fluid corector Dermablend Vichy 

In stoc
SKU
M5541401
Brand
Vichy
113,60 RON
 
Comandă telefonic:
+40722 100 085

Fond de ten fluid corector Dermablend Vichy

Fondul de ten Dermablend este recomandat femeilor care doresc să corecteze imperfecțiunile uşoare până la moderate ale tenului (culoare neuniformă, cearcăne, roşeaţă, cicatrici etc).

Timp de 16 ore, acoperire perfectă cu aspect natural pentru toate tipurile de ten. Finisaj mat.

Beneficii:

Formula fondului de ten corector fluid Dermablend îmbină o concentrație mare de pigmenți pentru o acoperire optimă cu o textură care se întinde foarte bine, atât de uşoară încât se confundă cu pielea, pentru un rezultat natural şi pentru confort de-a lungul întregii zile;

Fond de ten corector și în același timp fond de ten cu acoperire mare cu triplă acțiune: grad ridicat de acoperire timp de 16 ore + un rezultat estetic autentic + confort optim: hidratare timp de 24 de ore;

Fondul de ten devine mai fluid în contact cu pielea, acoperind tenul cu un strat fin care nu scoate în evidență ridurile și nu conferă efect de luciu. 

Rezultatul este un ten perfect uniformizat cu un aspect natural.

Imediat, imperfecțiunile tenului sunt complet ascunse cu acest fond de ten cu acoperire mare, fără ca diferențele să fie evidente și fără efect de aglomerare. Tenul este uniformizat și luminos, pielea este netedă și confortabilă, fără aspect de ”mască”, fiind totodată un fond de ten corector de calitate.

  • Formulă hipoalergenică testată sub control dermatologic pentru compatibilitate cu pielea sensibilă; 
  • Non-comedogenic;
  • Fără parfum;
  • SPF 35;

Mod de utilizare:

  • Aplicaţi fondul de ten corector cu vârful degetelor sau cu ajutorul unui burețel, cu mișcări delicate, din interiorul spre exteriorul feței. În cazul unor imperfecțiuni pronunțate ale tenului, insistați prin tapotarea zonei respective, apoi întindeți prin mișcări ușoare. 
  • Estompați întinzând produsul spre gât, spre urechi și spre partea de sus a frunții, pentru a evita diferențele pronunțate de culoare. 
  • Repetați aplicarea până la obținerea nivelului de acoperire dorit.

Mod de prezentare: Tub 30 ml

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Fond de ten fluid corector Dermablend Vichy
Rating-ul tau