Decasept cu propolis 24 comprimate

8,30 RON
 

 

Indicatii:

Farmacia Ardealul va recomanda produsul Decasept cu propolis de la Amniocen.

Componentele produsului sunt selectionate in cantitati optime, avand actiune tonica polivitaminizanta si regenerativa atat la nivelul mucoasei bucofaringiene cat si a intregului organism.
Vitamina B1 participa activ in profilaxia polinevritei si in metabolismul aminoacizilor, resintenza glucidelor, sinteza acetilcolinei in sistemul nervos.
Vitamina B2 are un rol important in profilaxia inflamatiilor mucoaselor, invelisului cutanat si al corneei.
Vitamina B6 intervine in metabolismul acizilor nesaturati, in profilaxia anemiilor, reactiilor de transaminare, afectiunilor dermatologice.
Vitamina C are actiune antioxidanta, imunostimulanta, participa la formarea colagenului, favorizeaza depunerea de calciu in oase, creste rezistenta capilarelor, mareste rezistenta la infectii.
Uleiul de eucalipt si tinctura de menta au actiune antiseptica, antiinflamatoare, anestezica, analgezica, induc o prospetime si o dezodorizare a cavitatii bucale si a cailor respiratorii.

Compozitie: vitamina B1 0,5 mg (31,3% din doza fizilogica zilnica de vitamina B1), vitamina B6, ulei de eucalipt 3, 33mg, Extract de propolis 2 mg ;. Excipienti: sorbitol, carboximetil-celuloza sodica, amidon, stearat de magneziu, aharina, ulei vegetal, mentol, colorant albastru.

Cantitate: 20 comprimate de supt

 

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Decasept cu propolis 24 comprimate
Rating-ul tau