Carucior sport gb Pockit+ All City Velvet black

In stoc
SKU
619000241
Brand
gb
Descriere scurtă
Bebe Ardealul va recomanda produsul Carucior sport gb Pockit+ All City Velvet black
Pret special 1.301,00 RON Pret normal 1.399,00 RON

Carucior sport gb Pockit+ All City Velvet black

Descriere:

In spatele stilului incomparabil si greutatii super reduse de care beneficiaza noul Pockit+ All City se afla  o multitudine de optiuni de configurare astfel incat acesta sa se potriveasca pentru toate nevoile unui parinte cu un micut in crestere. Acest carucior este ca si un cameleon intrucat se adapteaza stilului de viata al oricarei familii si este mereu aproape, fiind versatil si convenabil.

  • Caruciorul este echipat cu un sistem de ajustare pe spate care nu este conditionat de niveluri de ajustare, astfel puteti atinge un nivel de confort personalizat nevoilor fiecarui copil. Datorita greutatii reduse, gb Pockit+ All City este practic un carucior pe care il puteti lua oriunde.
  • Echipat cu roti simple pe spate, si roti simple cu suspensii pe fata, caruciorul gb Pockit+ All City este conceput pentru acei parinti urbani care sunt constant in oras si carora profilul subtirel al acestui produs devine ultra-convenabil. De asemenea, caruciorul este optim atunci cand doriti sa plecati intr-o vacanta sau un city-break, avand in vedere ca acest model poate fi luat ca bagaj de mana in cabina aeronavei.
  • Ultra-compact: utilizati simplitatea in cel mai confortabil mod prin plierea ultra-compacta realizabila cu ajutorul a doua butoane.
  • Bagaj de mana: zboruri line, fara probleme si batai de cap. Datorita mecanismului de pliere ultra-compact, Pockit+ All City are dimensiuni care il fac compatibil cu dimesiunile bagajelor de mana ce se pot lua in aeronaval, pe majoritatea liniilor aeriene.
  • Pozitie de somn: pozitia semi-inclinata care se realizeaza prin apasarea unui singur buton de ajustare face posibila o pozitie de somn comoda.
Specificatii tehnice:
  • Dimensiuni: 78x34x99
  • Greutate: 5,7 kg
  • Dimensiuni pliat (cm): 19x33x48
  • Greutate maxima suportata (kg): 17 kg

Varsta recomandata: de la 6 luni la 4 ani
Informatii
Varsta1 - 2 ani, 1 an +, 18 luni +, 2 - 3 ani, 2 ani +, 6 - 12 luni
0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Carucior sport gb Pockit+ All City Velvet black
Rating-ul tau
Mai multe produse de la gb