Baby Wind Partaitor pentru sugari

In stoc
SKU
babywind
Descriere scurtă
Bebe Ardealul va recomanda produsul Baby Wind Partaitor pentru sugari
21,00 RON
 

Baby Wind Partaitor pentru sugari 

Dispozitivul Baby Wind este util, rapid si usor de folosit, avand ca scop eliminarea gazelor sugarilor cu burtica balonata.

Este confectionat dintr-un material medical special,  moale si are o forma ergonomica inovatoare, prevazuta cu limitator pentru protectie.

Utilizare: Pentru o utilizare mai usoara, aplicati ulei pentru copii pe capatul mai ingust al dispozitivului. Culcati copilul pe spate si ridicati-i picioarele catre fata, apoi introduceti cu grija capatul ingust al tubului in anus, ca si cum ati folosi un termometru. Inserati in anus doar partea mai scurta si mai ingusta a tubului. Dupa eliminarea gazelor, usurarea este resimtita imediat. 

Atentie: Acest dispozitiv poate fi folosit de la nastere. In cazul in care eliberarea nu este imediata, repetati procesul. Nu-l folositi de mai mult de patru ori pe zi. Nu lasati niciodata dispozitivul in anus, mai mult de zece minute. Utilizarea normala nu dureaza mai mult de 5 minute.

Curatare: Curatati dispozitivul cu sapun lichid sau cu un lichid antibacterian pentru maini si apa calda de la robinet sau daca este necesar, dezinfectati tinandu-l in apa clocotita timp de 1-2 minute. Curatati temeinic dispozitivul dupa fiecare utilizare.


Informatii
Varsta0 - 6 luni
0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Baby Wind Partaitor pentru sugari
Rating-ul tau