Articular Stem Herbagetica

Descriere scurtă

Bebe Ardealul va recomanda produsul Herbagetica Articular Stem.

In stoc
SKU
BB34212
Herbagetica
De la 29,20 RON
 
Comandă telefonic:
+40722 100 085

Herbagetica Articular Stem

Descriere produs

stimularea producţiei de celule stem

- pigmenţii verzi şi albaştri din compoziţie stimulează producţia de celule stem

- stimularea refacerii ţesuturilor cartilaginoase din articulaţii

- polizaharidele determină migrarea celulelor stem acolo unde este nevoie pentru - regenerarea ţesuturilor afectate din articulaţii

- creşterea mobilităţii articulare

- reducerea inflamaţiilor articulare

- reduce inflamaţiile datorită conţinutului ridicat de salicitat din coaja de salcie

- calmarea durerii

- combaterea proceselor degenerative de la nivelul articulaţiilor

- protejează cartilajele, tendoanele, ligamentele

- stimulează procesul de refacere a lichidului intra-articular

- stimulează sinteza de colagen ceea ce ajută la refacerea ţesuturilor afectate de artrită şi alte boli articulare

- absorbţia şi menţinerea concentraţiei normale de calciu şi fosfor

- eliminarea metalele grele şi toxinelor din organism

Recomandari:

    - artrită şi poliartrită reumatoidă
    - reumatism degenerativ (termeni sinonimi: osteoartrită sau osteoartroză)
    - polimialgie reumatică
    - artrită psoriazică
    - bursită
    - tendinită

Cartilajul de rechin este o pulbere obţinută din ţesutul elastic şi foarte rezistent care alcătuieşte “structura de rezistenţă” a corpului rechinilor. Această pulbere este foarte bogată în condroitină şi glucozamină, două substanţe extrem de eficiente în diversele forme de reumatism degenerativ, ajutând la refacerea articulaţiilor şi redându-le mobilitatea. De asemenea, cartilajul de rechin conţine o cantitate crescută de calciu şi fosfor ceea ce îl face util în tratarea bolilor de oase. Printre beneficiile pe care le oferă cartilajul de rechin se numără stimularea proceselor de refacere a ţesutului conjunctiv, contribuind astfel la reducerea inflamaţiilor.

Articular Stem are la bază stimulatori 100% naturali de celule stem, între care se distinge prin valoarea sa terapeutică alga AFA. Există un singur loc în lume unde creşte în cantităţi suficiente şi cu proprietăţile terapeutice optime: lacul Klamath, SUA.După decenii de cercetări şi încercări, alga AFA nu a putut fi cultivată în alte locuri, apa acestui lac vulcanic conţinând minerale care ajută la creşterea şi dezvoltarea algei.

Alga AFAeste cel mai puternic stimulator vegetal de celule stem. Ajută la refacerea ţesutului de colagen din articulaţii, afectate de procesele degenerative specifice diverselor forme de artrită şi altor boli articulare. Celulele stem au capacitatea de a se transforma într-o mare diversitate de celule diferenţiate, putând să reînnoiască şi să refacă ţesuturi afectate.

Alga AFA conţine 12 vitamine, 27 minerale naturale şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor. În plus, este bogată în complexul de vitamine B, fiind cea mai bogată sursă vegetală de vitamina B12 şi beta caroten. Alga AFA mai conţine şi bioflavonoizi, acid ribonucleic, enzime care previn îmbătrânirea, seleniu.

Alga AFA hrăneşte organismul în întregime la nivel celular şi este absorbită de organism în proporţie de 97% (comparativ cu vitaminele sintetice doar între 5%-25%).

Extractul de Coajă de salcie este cunoscut drept aspirina naturală, organică, având efecte antiinflamatoare şi antireumatismale datorită conţinutului de peste 25% salicină, un real ajutor în cazuri de osteoporoză, reumatism sau luxaţii.

Chlorella conţine o cantitate uriaşă de clorofilă şi are peste 20 de vitamine şi minerale (calciu, magneziu, fier, fosfor, iod, vitamina C, B1, B2, B5, B6, B12, E şi K, biotina, inositol, acid folic). Chlorella are proprietăţi antiinflamatoare de aceea este un bun adjuvant în inflamaţiile cronice şi acute.

Spirulina, datorită acizilor graşi pe care îi conţine, ajută la atenuarea artritei şi osteoporozei. Spirulina are capacitatea de a împiedica inflamarea şi degenerarea ţesuturilor cartilaginoase de la nivelul articulaţiilor, fiind astfel un real ajutor în cazul poliartritei reumatoide. Spirulina este o microalgă extrem de bogată în fier, beta caroten, vitamine, minerale şi oligoelemente.

Compoziţie/1 capsulă:

    - Cartilaj de rechin cu 4% condroitină 150 mg 
    - Alga AFA (Aphanizomenon flos aquae) 100 mg 
    - Coajă de Salcie (Salix alba) extract cu peste 25% salicină110 mg 
    - Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) 20 mg
    - Spirulină (Spirulina maxima) 20 mg

Administrare:se iau câte 1-2 capsule, de 3 ori pe zi. 

Precauţii: a se administra cu prudenţă femeilor însărcinate care alăptează, persoanelor cu sensibilitate la aspirină, precum şi în caz de afecţiuni de coagulare a sângelui, afecţiuni renale şi hepatice severe. Conţine substanţe cu potenţial alergenic.

Contraindicaţii: hipercalcemie

 

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Articular Stem Herbagetica
Rating-ul tau