Vichy Neovadiol Magistral Balsam nutritiv densificator 50 ml

In stoc
SKU
BB1282
Brand
Vichy
Descriere scurtă
Bebe Ardealul va recomanda produsul Vichy Neovadiol Magistral Balsam nutritiv densificator 50 ml
Pret special 103,42 RON Pret normal 137,90 RON
 

Vichy Neovadiol Magistral Balsam nutritiv densificator 50 ml

Pielea ideală devine realitate, chiar și după menopauză.

Vichy Neovadiol Magistral Balsam nutritiv densificator 50 ml pentru ten matur pentru femeile aflate in perioada post instalare menopauza, care doresc să lupte împotriva efectelor post-menopuază asupra tenului: pierdere severă a densității, piele slăbita (subțiată), uscaciună severă.

Eficacitate:

TEHNOLOGIE DE RECONSTRUCȚIE TISULARĂ+ ULEIURI DE RECONSTRUCȚIE
Experiența avansată de peste 30 de ani în cercetarea avansată a permis Laboratoarelor să creeze tehnologia de refacere tisulară, capabilă de reconstrucția pielii din 10zile*. În vitro test
Această inovație este posibilă datorită unei combinații unice de ingrediente active: Proteic Gf pentru a stimula factorii de creștere, proteine indispensabile pentru reconstructța strcuturată a pielii, și Pro-Xylane pentru a consolida țesuturile de suport, rezervorul factorilor de creștere.
Pentru a răspunde nevoilor specifice ale tenului aflat în peroada de după instalarea menopauzei, Laboratoarele Vichy  au asociat în Vichy Neovadiol Magistral Balsam nutritiv densificator 50 ml pentru ten matur tehnologia de reconstrucție tisulară cu o nouă generație de uleiuri esențiale. Dincolo de proprietățile de hrănire, acestea contribuie la reconstrucțiaa pielii datorită faptului că sunt îmbogățite cu acizi grași provenind din complexul Omega 3-6-9 . Aceste uleiuri esențiale au fost atent selecționate datorită calităților lor: calmante, regenerante, revitalizante și protectoare ale pielii.

Vichy Neovadiol Magistral Balsam nutritiv densificator 50 ml - formulă hipoalergenică testată sub control dermatologic. Este imbogațit cu Apă Termală Vichy, calmantă și regenerantă. Fără parabeni.

Folosind Vichy Neovadiol Magistral Balsam nutritiv densificator 50 ml, începând din a 10a zi, toate straturile pielii sunt refăcute*.
Confort instantaneu, pielea își recapătă densitatea zi după zi.
În 8 săptămani, 8 din 10 femei declară că pielea lor a căpătat o nouă densitate**.

*Test in vitro Pro-Xylane + Proteic Gf pe piele reconstruită.
**Auto-evaluare, 49 femei

Placere:

Plăcerea aplicării unei texturi active și senzoriale ce are o acțiune de umplere a pielii cu lipide. Un balsam dedicat confortului pielii, concentrat în uleiuri naturale, fără a încărca tenul sau a lăsa un efect de ten gras sau uleios.

Mod de utilizare:

A se aplica zilnic dimineata si/sau seara

Cantitate: 50 ml

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Vichy Neovadiol Magistral Balsam nutritiv densificator 50 ml
Rating-ul tau