Vichy Neovadiol Gf Crema contur buze si ochi

In stoc
SKU
ARD407
Brand
Vichy
Descriere scurtă
Bebe Ardealul va recomanda produsul Vichy Neovadiol GF Crema contur buze si ochi
97,80 RON
 

Bebe Ardealul va recomanda produsul Vichy Neovadiol GF Crema contur buze si ochi 

Descriere produs:

  • Un surâs redesenat, o privire ridicată.
  • Cremă contur buze și ochi pentru femeile aflate la menopauză care doresc să lupte împotriva efectelor încetinirii hormonale asupra conturului ochilor şi buzelor: pierderea densităţii şi lăsarea pielii.
  • Pentru a înţelege mai bine evoluţia zâmbetului şi privirii odată cu vârsta, Laboratoarele Vichy au condus prima analiză evolutivă privind buzele şi ochii. Această analiză a permis măsurarea curburii, unghiului şi lungimii ridurilor care marchează simultan contururile acestor zone - la 400 de femei. S-a dovedit astfel că buzele şi ochii suferă aceeaşi deformare verticală cu vârsta. Între 30 şi 50 de ani, comisura buzelor şi pliul labei gâştii se lasă şi se alungesc. Astfel, putem vorbi acum atât de o cremă pentru contur ochi, cât și despre o cremă pentru contur buze în acelați produs.
  • Cercetarea medicală permite astăzi o reconstrucţie cutanată. Acest progres a permis evidenţierea unei asocieri unice de elemente active: Proteic Gf care stimulează factorii de creştere, proteinele indispensabile reconstrucţiei structurate a pielii şi Pro-Xylane care întăreşte ţesuturile de sprijin, rezervoarele de factori de creştere*. Pentru a spori acţiunea sa asupra zonelor conturului buzelor şi a ochilor, aceşti veritabili "reconstructori tisulari" sunt asociaţi elementului activ Eperulină, extras dintr-unul din arborii cei mai rezistenţi din pădurea amazoniană. Testat în vitro, acest activ şi-a dovedit capacitatea de a limita pigmentarea şi vasodilatarea pielii permiţând limitarea prezenţei cearcănelor şi pungilor de sub ochi.
  • Atât o cremă pentru contur ochi, cât și contur buze cu o formulă hipoalergenică, ce a fost testată sub control dermatologic şi oftamologic. Formulă îmbogățită cu Apă Termală Vichy, calmantă și regenerantă. Fără parfum. FĂRĂ PARABENI.

Mod de utilizare: Aplicaţi în fiecare zi, pe conturul buzelor şi cel al ochilor, dimineaţa şi seara.

Mod de prezentare: 15ml

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Vichy Neovadiol Gf Crema contur buze si ochi
Rating-ul tau