Termeni si conditii

Utilizarea site-ului www.bebe.farmaciaardealul.ro

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul  www.bebe.farmaciaardealul.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. S.C. Farmacia Ardealul S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Farmacia Ardealul face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografiile pot contine accesorii neincluse in pachetul standard; unele specificatii pot fi modificate de catre producator/furnizor fara instiintare prealabila sau pot contine erori de operare. Toate ofertele prezente in site sunt valabile in limita stocului. Doar in urma preluarii de catre un responsabil de vanzari a solicitarii dvs, aceste informatii vor fi confirmate/validate. 
De asemenea, S.C. Farmacia Ardealul S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.bebe.farmaciaardealul.ro este proprietatea S.C. Farmacia Ardealul S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al S.C. Farmacia Ardealul S.R.L. a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Persoana fizica cumparatoare beneficiaza de garantia legala pentru conformitatea la produsele comercializate, adică conform Legii OUG140/2021, nu mai puțin de doi ani de zile. Termenul legal de aducere la conformitate a produselor neconforme sau inlocuire este de maxim 15 zile calendaristice.

Prețurile produselor afișate pe site-ul online al farmaciei Farmacia Ardealul sunt valabile doar pentru comenzile online cu livrare prin formele de curierat sau Posta Romană. Aceste prețuri nu sunt valabile și in punctele de lucru ale farmaciei Farmacia Ardealul fata de care pot exista anumite variații.

Pret recomandat de producator (PRP)

Reprezinta un mecanism de afisare a preturilor recomandate de producator / furnizori (PRP), astfel incat clientii să poata vedea valoarea de piata a produsului respectiv si sa ia decizia potrivita. PRP reprezinta un reper aditional de informare pentru client. Potrivit Comisiei Europene, afisarea preturilor recomandate (PRP, RRP) ramane o practica uzuala, diferita de reducerile de pret, comerciantii avand libertatea sa isi stabileasca instrumentele pe care le folosesc in relatia cu clientii lor, cu conditia informarii transparente.