Spray Impotriva Acarienilor ExAller

Stoc epuizat
SKU
ExAller
Ewo Pharma
Descriere scurtă

Bebe Ardealul va recomanda produsul Spray Impotriva Acarienilor ExAller.

Spray Impotriva Acarienilor ExAller

Spray Impotriva Acarienilor ExAller previne sau amelioreaza simptomele alergice cauzate de acarienii de praf de casa

Spray Impotriva Acarienilor ExAller este o solutie apoasa non-toxica compusa din apa si uleiuri esentiale foarte diluate si continute intr-un vaporizator (pulverizator cu dop).

Spray Impotriva Acarienilor ExAller are aceleasi proprietati de comunicare ca si feromonii acarienilor de praf de casa (biomimetice) si atrag acarienii care traiesc in saltea si perne, pentru a le prinde intr-un material textil 100% bumbac.

Spray Impotriva Acarienilor ExAller este in conformitate cu definitia dispozitivelor medicale, deoarece are un scop medical la om (in consecinta, nu poate fi un biocid) si nu actioneaza asupra organismului uman prin mijloace farmacologice, imunologice sau metabolice (in consecinta, nu poate fi un medicament produs). Deci, in logica, ExAller este un dispozitiv medical.

Instructiuni de utilizare a Spray Impotriva Acarienilor ExAller:
1- Pregatiti salteaua si pernele: indepartati cuverturile si protectiile de saltea
2- Acoperiti intreaga saltea si pernele cu un material textil. Se pot folosi diferite tipuri de materiale textile (100% bumbac), cum ar fi lenjerii de pat si prosoape.
3- Pentru atragerea acarienilor de praf in material textil: pulverizati uniform solutia ExAller pe intreaga suprafata a materialului textil utilizat (saltea de pat de 1 persoana: 24 spray-uri; saltea de pat dublu: 48 spray-uri; pe perna: 3 spray-uri). Lasati materialul textil intre o ora si maxim doua ore peste saltea si perne, aceasta fiind durata optima pentru a atrage numarul maxim de acarieni in materialul textil.

Pentru a indeparta acarienii de praf din materialul textil pe care s-a vaporizat solutia ExAller, se recomanda spalarea materialului textil in masina de spalat (60 ° C) (nu folositi balsam de tesatura). Ca atare, toti acarienii de praf din material textil vor fi eliminati.

Dupa utilizarea solutiei ExAller, cel putin pentru primele trei aplicari din prima luna, se recomanda sa eliminati si alergenii lasati in urma de acarienii de praf din si pe saltea si perne cu un aspirator. Cand utilizati ulterior ExAller, o data pe luna, aspirarea nu mai este necesara, deoarece populatia de acarieni va ramane scazuta, precum si cantitatea de alergeni produsi.
Efectul final intentionat, adica ameliorarea simptomelor alergice cauzate de alergenii acarienilor de praf, este obtinut cu ajutorul solutiei ExAller care atrage acarienii de praf care produc alergenii din saltea si perne intr-un material textil din bumbac, astfel incat sa poata fi indepartati din salteaua si pernele.

Indepartarea acarienilor de praf si alergenilor acestora este o actiune foarte recomandata de catre medici si specialistii in alergii, pentru a trata persoanele care sufera de simptome alergice cauzate de acarienii de praf si alergenii acestora, deoarece contribuie semnificativ la reducerea simptomelor asociate.

Populatia de pacienti vizata
Populatia vizata de pacienti sunt persoanele alergice la acarieni. Alergia la acarieni la praf este o problema globala de sanatate care afecteaza aproape 25% din populatie1. Acarienii de praf sunt principala cauza de alergie respiratorie din lume.

Alergiile sunt caracterizate printr-o reactie excesiva si specifica a sistemului imunitar la substante particulare straine de organism, denumite alergeni. Desi inofensivi pentru majoritatea populatiei, alergenii pot provoca reactii alergice la persoanele hipersensibile.

Cele mai frecvente simptome asociate cu alergia la acarieni la praf sunt:

• Simptome de rinita alergica, cum ar fi:

▪ secretii si / sau obstructii nazale, prurit nazal, rinoree

▪ Ochi rosii, prurit si / sau secretii oculare

▪ Iritarea pielii, dermatita

▪ Astm

Este de la sine inteles ca aceste simptome au un impact asupra calitatii vietii si pot conduce, la randul lor, la alte consecinte, cum ar fi tulburari de somn, productivitate redusa si absenteism crescut, etc. La copii, lipsa somnului are efect asupra memoriei si puterii de concentrare. Copiii care sunt alergici la acarienii de praf, prin urmare, adesea intampina dificultati la scoala.

Compozitie:
Spray Impotriva Acarienilor ExAllerse bazeaza pe extracte naturale de plante, i.e. 2 uleiuri esentiale extrem de diluate

Lista ingredientelor:
• Ateroleum Citronella
• Melissa Officinalis
• Apa
• Polisorbat 20

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Spray Impotriva Acarienilor ExAller
Rating-ul tau
Mai multe produse de la Ewo Pharma