Sirin - Reda starea de calm si seninatate Bio Vitality

In stoc
SKU
sirin
Bio Vitality
Descriere scurtă
Bebe Ardealul va recomanda produsul Sirin - Reda starea de calm si seninatate Bio Vitality
47,10 RON

Sirin - Reda starea de calm si seninatate Bio Vitality

SIRIN este un remediu natural obtinut din plante, selectionate pe baza experientei de secole a specialistilor din India (medicina traditionala Ayurveda). Medicamentele ayurvedice elimină cauzele îmbolnăvirii şi vindecă persoana bolnavă fără a avea efecte adverse.

Compozitie: Fiecare capsula contine extracte (echivalent pulbere) din:

-        Bacopa monnieri     70 mg (500 mg);

-        Convolvulus Pluricaulis     50 mg (500 mg);

-        Acorus Calamus      14 mg (100 mg);

-        Lavandula Stoechas           100 mg (500 mg);

-        Nardostachys Jatamansi    20 mg (200 mg);

-        Celastrus Paniculatus        17 mg (100 mg);

Proprietati ale plantelor ce intra in compozitia produsului SIRIN:

-        Stresul nu e bun si nici rau… el exista. Si-atunci, oricat de organizate ar fi vietile noastre, cu totii avem cate o cadere din cand in cand. Utilizate pentru proprietatile lor fitoterapeutice in medicina Ayurvedica, Levantica (Lavandula Stoechas ) si Valeriana (Nardostachys Jatamansi) sunt plante cu proprietati anxiolitice, antidepresive, orientate ca remedii persoanelor agitate, suferinde de insomnie, de iritabilitate, chinuite de nevralgii si migrene.

-        Celastrus Paniculatis (sau “cea care limpezeste creierul”) si Convolvulus Pluricaulis regularizeaza productia de hormoni ai stresului avand o marcanta actiune antidepresiva, sustinand activitatea mediatorilor neurochimici (adrenalina, dopamina si serotonina), prin intermediul carora contribuie la reducerea simptomelor asociate cu anxietate, atacuri de panica, oboseala psihica, nervozitate sau insomnie.

-        Formula contine Brahmi (Bacopa monnieri) supranumita si “hrana creierului” si Acorus Calamus care favorizeaza inducerea unei stari de calm si liniste, a dorintei de viata, imbunatatirea calitatii somnului, stimularea capacitatilor intelectuale (legate de procesele de invatare si memorie), atenuand deopotriva starile tensionate intempestive (nedorite si nepotrivite). Nimeni nu e programat genetic sa clacheze, dar cand viata te provoaca ... poti incerca Sirin!

Sirin este un medicament natural (ayurvedic) care redă organismului o stare de calm, liniste si seninatate pe drept cuvant poate fi numit prietenul creierului uman, indiferent de varsta.

Reda pofta de viata, atenuand deopotriva starile tensionale si caderile psihice intempestive (nepotrivite si nedorite. Creaza o atmosfera de calm, de incredere in fortele proprii, elimina nelinistile existentiale nefondate si reactiile vegetative complexe asociate acestora.

Inlatura starile de excitatie cerebrala, asigurand un somn linistit, profund si de calitate, fara efectele secundare ale medicamentelor soporifice (somnifere). Determina cresterea productivitatii muncii prin ameliorarea oboselii mentale si inlaturarea stresului psihic.

Nu are efect cumulativ, nu da dependenta, nu are contraindicatii si este complet lipsit de efecte adverse asupra celulei nervoase.

Recomandari: Stări tensionate, stres, încordare, nervozitate, depresii, insomnii, anxietate, oboseală mentală;

Mod de administrare: 2 sau 4 capsule pe zi sau la recomandarea consultantului de specialitate.

Cantitate: 30 si 60 caspsule.

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Sirin - Reda starea de calm si seninatate Bio Vitality
Rating-ul tau
Mai multe produse de la Bio Vitality