Program fidelizare clienti

Programul de fidelizare clienti S.C. Farmacia Ardealul S.R.L.
 
Regulament
 
Pentru a putea recompensa fidelitatea clientilor nostri, am lansat Programul de fidelizare clienti Bebe.FarmaciaArdealul.ro. Acest program reprezinta modalitatea de a rasplati pe cei care ne-au fost alaturi si ne-au sprijinit in mod constant. Programul isi propune sa ofere preturi preferentiale, participarea la campanii speciale, oferte personalizate, prezentari de produse, diverse cadouri, alocarea unui manager de cont, intaietate la procesarea si livrarea comenzilor, etc.
 
Daca esti client Bebe.FarmaciaArdealul.ro, esti abonat la newsletterul nostru si indeplinesti cateva conditii legate de valoarea comenzilor tale, atunci poti face si tu parte din una din categoriile de mai jos:
 
1. Client Silver: Daca valoarea comenzilor tale procesate depaseste 5.000 RON
2. Client Gold: Daca valoarea comenzilor tale procesate depaseste 10.000 RON
3. Client Platinum: Daca valoarea comenzilor tale procesate depaseste 20.000 RON
 
Dintre beneficiile pe care clientii Silver / Gold / Platinum le au, va amintim:
 
- preturi preferentiale pentru produsele din oferta online a Bebe.FarmaciaArdealul.ro (cu exceptia produselor aflate deja intr-o promotie si a produselor cu pret subventionat de catre S.C. Farmacia Ardealul S.R.L.).
- accesul la oferte speciale, pe care clientii Silver / Gold / Platinum le pot afla prin newslettere dedicate acestora.
- intaietate la procesarea si livrarea produselor comandate, precum si posibilitatea alocarii unui manageri de cont.
 
Pentru a avea acces la aceste facilitati si beneficii, trebuie sa va logati pe site cu contul dumneavoastra de client. Spre exemplu, dupa ce va logati in cont veti putea vizualiza direct in pagina produselor pretul special pentru dumneavoastra si precum si pretul pentru ceilalti clienti (care va aparea taiat).
 
Conditii generale
 
- pentru a participa la acest program de fidelizare, trebuie sa aveti cont de client inregistrat in site-ul nostru, sa fiti abonat la newsletter-ul site-ului si sa aveti o adresa valida de e-mail.
- fidelizarea contului dumneavoastra se va face in decurs de maxim 5 zile lucratoare din momentul atingerii pragurilor precizate, fara sa fie nevoie de o cerere din partea dumneavoastra in acest sens.
- in momentul in care puteti beneficia de un anumit grad de fidelizare, veti primi o instiintare prin e-mail.
- beneficiile statutului de client Silver / Gold / Platinum Bebe.FarmaciaArdealul.ro nu sunt transmisibile.
- discount-urile si beneficiile oferite dumneavoastra de catre S.C. Farmacia Ardealul S.R.L. prin Programul de fidelizare clienti nu fac obiectul unei negocieri.
- discount-uri oferite: 
Client Silver - 2%
Client Gold - 3%
Client Platinum - 4%
- discount-urile oferite nu se cumuleaza cu alte oferte speciale, preturi subventionate sau pachete de pe site.
- exemple de produse cu pret subventionat pe site-ul Bebe.FarmaciaArdealul.ro: toate produsele din categoria Lapre Praf, produsele Pampers, etc.
 
Pentru detalii suplimentare referitoare la Programul de fidelizare clienti Bebe.FarmaciaArdealul.ro, ne puteti contacta la adresa de e-mail bebe@farmaciaardealul.ro
 
S.C. Farmacia Ardealul S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de fidelizare al clientilor, pragurile care trebuiesc atinse si perioada de valabilitate a ofertelor fara o avertizare prealabila. De asemenea ne rezervam dreptul de a refuza dreptul de participare in programul de fidelizare, fara necesitatea de a acorda o explicatie in acest sens.
 
Prin participarea la acest program, participantii confirma ca au luat la cunostiinta si sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor din prezentul Regulament.