Magneziu 400 + B1+ B6 + B12 + Acid folic Doppelherz aktiv

In stoc
SKU
F05301
Doppelherz
Descriere scurtă
Bebe Ardealul va recomanda produsul Magneziu 400 + B1+ B6 + B12 + Acid folic Doppelherz aktiv
Pret special 23,56 RON Pret normal 24,80 RON

Magneziu 400 + B1+ B6 + B12 + Acid folic Doppelherz aktiv 

Fără lactoză & gluten

Produs indicat pentru inimă, metabolism, capacitatea de efort şi sistem muscular.

Magneziu 400 mg - doză eficientă în caz de efort fizic mare

Magneziul este o substanţă minerală de importanţă vitală, pe care corpul nu o poate produce singur. Ȋn același timp, depozitarea acestuia este limitată.
Datorită gradului înalt de prelucrare a alimentelor, se poate ajunge în ziua de azi în situaţia în care cantitatea de magneziu asimilată să nu fie mereu una optimă. În timpul preparării alimentelor pot interveni pierderi suplimentare. De asemenea, folosirea regulată a laxativelor şi consumul rconstant de alcool sustrag corpului magneziu. Surse importante de magneziu se regăsesc, de exemplu, în produsele din cereale integrale, păstăi, diferite sortimente de legumele precum şi în ficat, pui şi peşte.

Magneziul

  • este important pentru alimentarea cu energie a celulelor organismului;
  • este important pentru activarea enzimelor şi de aceea este necesar pentru metabolismul energetic, pentru funcţionarea celulelor nervoase şi a sistemului muscular;
  • de asemenea, muşchiul inimii, care este supus permanent efortului, necesită magneziu;

Vitamina B1 este indispensabilă pentru metabolismul la nivelul celulei nervoase.

Vitamina B6 este necesară pentru metabolismul aminoacizilor şi participă în procesul de diviziune celulară. De asemenea, este importantă pentru a susţine imunitatea organismului şi pentru formarea globulelor roşii.

Vitamina B12 este importantă în procesul de hematopoieză şi are rol benefic asupra întregului sistem nervos. Este folosită şi la formarea stratului protector pentru fibrele nervoase din creier. Acţionează, de asemenea, în sinteza proteinelor care participă la edificarea diferitelor ţesuturi.

Acidul folic este o vitamină a grupului B, solubilă în apă. Alături de Vitaminele B6 şi B12, acidul folic este important pentru sinteza proteinelor, pentru formarea elementelor figurate ale sângelui, intervine ȋn procesele de diviziune și ȋnmulţire normală a celulelor, precum şi ȋn transportul de oxigen.

O tabletă conţine:
400 mg Magneziu, 4,2 mg Vitamina B1, 5 mg Vitamina B6, 5 µg Vitamina B12, 600 µg Acid folic.

Mod de administrare:
Se administrează ½ - 1 tabletă zilnic, ȋn timpul mesei, cu o cantitate suficientă de lichid.

În cazul unui efort fizic puternic şi susţinut (de exemplu, serviciu sau sport), va creşte necesarul de magneziu. O posibilă cauză ar fi mărirea necesarului de magneziu pentru procesele metabolice de la nivelul celulelor noastre somatice. Suplimentar, pot apărea pierderi ridicate de magneziu (de exemplu, transpiraţie). În cazul unei carenţe de magneziu datorate efortului fizic din timpul serviciului sau activităţilor sportive, în combinaţie cu o alimentaţie săracă în acest mineral, se recomandă completarea printr-o tabletă pe zi. Dacă este vorba numai de o alimentare neponderată şi săracă în magenziu, se recomandă completarea prin ½ tabletă.

 Indicaţie pentru diabetici:
1 tabletă corespunde la 0,3 kcal / 1,4 kJ

Continut:30 tablete

 

 

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Magneziu 400 + B1+ B6 + B12 + Acid folic Doppelherz aktiv
Rating-ul tau
Mai multe produse de la Doppelherz