Lecitina Forte 1200 Doppelherz Aktiv

In stoc
SKU
M23924
Doppelherz
Descriere scurtă
Bebe Ardealul va recomanda produsul Lecitina Forte 1200 Doppelherz Aktiv
Pret special 18,53 RON Pret normal 19,50 RON
 

Lecitina Forte 1200 Doppelherz Aktiv

Completarea dietei cu lecitină este recomandată, în special, în cazul scăderii puterii de concentrare sau în condiţii de stres prelungit, precum şi în perioadele de activitate intelectuală intensă şi de studiu. Preparatul asigură o doză concentrată de lecitină care îndeplineşte un rol important în desfăşurarea proceselor de învăţare şi memorare.

Acţiune:
În compoziţtia lecitinei din soia intră substanţe active importante pentru activitatea sistemului nevos: cholina, inozitolul şi acizii graşi nesaturaţi (AGN). Aceste componente sunt elemente constitutive ale celulelor nervoase, ele făcând posibilă sinteza neurotransmiţătorilor (substanţe responsabile de transmiterea impulsurilor nervoase).
S-a constatat că procesele de învăţare sunt legate nu atât de creşterea cantităţii de celule nervoase, cât de crearea de noi conexiuni nervoase între celulele existente şi facilitarea comunicării între aceste celule. Ambele procese impun asigurarea unor cantităţi corespunzătoare de substanţe pentru hrănirea creierului.

Cholina serveşte în organism la sinteza acetilcholinei - transmiţător de impulsuri nervoase – impulsuri care sunt responsabile de desfăşurarea corectă a proceselor de învăţare, de puterea de concentrare şi de capacitatea de regenerare a sistemului nervos. Carenţa acesteia poate influenţa în mod negativ capacitatea de lucru a creierului.

Inozitolul influenţează metabolismul serotoninei - mediator nervos - care, la rândul său, influenţează, printre altele, păstrarea bunei dispoziţii.

Acizii graşi nesaturaţi (AGN) – sunt stocaţi activ în scoarţa cerebrală şi în retină, aceştia constituind 60% din lipidele ţesutului nervos. Îndeplinesc rolul de substanţă de refacere a membranelor celulelor nervoase (fosfolipidelor cu membrană) care sunt responsabile de comunicarea dintre celulele nervoase. Lipsa acestora, adesea legată de un regim incorect sau de vârstă, poate conduce la o funcţionare defectuoasă a întregului sistem nervos.

Preparatul poate fi utilizat de către tineri şi persoanele adulte.

Mod de administrare:
Se administrează 1 capsulă zilnic în timpul mesei sau imediat după aceasta, împreună cu o cantitate corespunzătoare de lichide. În caz de nevoie, doza se poate mări până la 2 capsule pe zi.

Indicaţie pentru diabetici:
Produsul nu conţine zahăr

Forma de prezentare:  30 capsule

 

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Lecitina Forte 1200 Doppelherz Aktiv
Rating-ul tau
Mai multe produse de la Doppelherz