Kit constructie Airfix avion Hawker Hurricane Mk1 AF05127

Stoc epuizat
SKU
solaris-AF05127
Brand
Airfix
Descriere scurtă
Bebe Ardealul va recomanda produsul Kit constructie Airfix avion Hawker Hurricane Mk1
93,00 RON

Kit constructie Airfix avion Hawker Hurricane Mk1 AF05127

Descriere:

Desi adesea umbrit de Supermarine Spitfire, uraganul Hawker era, de fapt, cel mai important lupt tor al RAF in primii ani ai celui de-al doilea razboi mondial.

Multi dintre acesti luptatori monoplani greoi, partial tesatori, au mers cu Fortele de expeditie britanice in Franta la inceputul anului 1940 si, odata ce Blitzkrieg a inceput, au pus o aparare puternica impotriva Luftwaffe-ului numeric superior.

Desi mai lent decat Messerschmitt Bf109 si cu un armament mai putin distructiv, uraganul a reusit sa se intoarc si sa absoarba pedeapsa considerabil . In timpul bataliei de la Marea Britanie a fost cel mai numeros luptator al RAF, in principal insarcinat cu atacarea bombardierelor germane, iar multi precum Robert Stanford-Tuck, Douglas Bader si Pat Pattle au obtinut scoruri considerabile cu uraganul.

Dup ce batalia de la Marea Britanie s-a incheiat, uraganele au fost folosite in intreaga lume, de la Orientul Mijlociu pana la Rusia si chiar si la bordul navelor ca Uraganul de la Marea.Dar vara anului 1940 va fi intotdeauna vazut ca cea mai buna a uraganului.

Caracteristici:

Scara: 1:48

Grad de dificultate: 2

Ore de zburare: 2

Numar piese: 127

Dimensiuni: L200 x 255

Varsta recomandata: 8

Kitul nu contine vopsele, lipici.

Informatii
Varsta6 - 10 ani, 6 ani +, 6-12 ani
0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Kit constructie Airfix avion Hawker Hurricane Mk1 AF05127
Rating-ul tau