Gripe Baby Water 120 ml Pharco

Stoc epuizat
SKU
P01338
Pharco Pharmaceuticals
Descriere scurtă

Bebe Ardealul va recomanda produsul Gripe Baby Water 120 ml Pharco

28,90 RON

Gripe Baby Water 120 ml Pharco

Descriere produs:

Supliment alimentar cu extracte vegetale benefice pentru sanatatea tubului digestiv, recomandat pentru sugari si copii mici.
Supliment alimentar ce contine ulei deterpenizat din seminte de marar si poate fi consumat in vederea optimizarii functiilor digestive.
Sirop natural pentru imbunatatirea calitatii vietii sugarilor si copiilor mici!

Pharco Gripe Baby Water este un supliment alimentar care poate fi benefic pentru digestia sugarilor si a copiilor mici datorita combinatiei de ulei volatil deterpenizat din fructe de marar si bicarbonat de sodiu.

Extractul din fructe de marar (Anethum graveolens) are in principal proprietati digestive: stomahice, coleretice si colagoge, antispastice, antivomitive si antiflatulente. Astfel, prin stimularea secretiilor digestive, uleiul din fructe de marar poate contribui la realizarea unei digestii complete si impiedica formarea de gaze intestinale care rezulta din degradarea componentelor alimentare nedigerate, iar prin efectul carminativ, uleiul din fructe de marar poate favoriza eliminarea gazelor intestinale excesive, contribuind rapid la reducerea disconfortului abdominal. 

Uleiul din fructe de marar se absoarbe rapid din tubul digestiv si produce imediat efecte asupra intestinelor. Totodata, uleiul din fructe de marar poate fi benefic si in perioada aparitiei primilor dintisori si ajuta la instalarea somnului. In plus, bicarbonatul de sodiu, fiind un agent alcalinizant (corector de aciditate), poate contribui si el la confortul digestiv. 
GRIPE BABY WATER are un gust placut, usor aromat.

Mod de administrare: 
Pentru sugari si copii:
Nou nascuti : o jumatate de lingurita (2.5 ml) de 3 ori pe zi
1-6 luni: 1 lingurita (5 ml) de 3 ori pe zi
6 luni - 2 ani: 2 lingurite (10 ml) de trei ori pe zi
Peste 2 ani: 2-3 lingurite (10-15 ml) de 3 ori pe zi

Nu contine alcool, coloranti, arome artificiale.
Indulcit cu sucroza (zaharoza).

Cantitate: 120 ml

 

Informatii
Varsta0 - 6 luni, 1 - 2 ani, 2 - 3 ani
0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Gripe Baby Water 120 ml Pharco
Rating-ul tau