Femibion Sarcina Sanatoasa 1

In stoc
SKU
ARD160
Merck Pharmaceuticals
Descriere scurtă
Bebe Ardealul va recomanda produsul Femibion Sarcina Sanatoasa 1 de la Merck Pharmaceuticals.
59,00 RON
 

Bebe Ardealul va recomanda produsul Femibion Sarcina Sanatoasa 1 de la Merck Pharmaceuticals.

Compozitie:

- Folati 800 µcg:

- Acid Folic 400 µcg

- Metafolin 416 µcg (echivalent la 400 µcg acid folic)

- Complex multivitaminic

- Iod

Recomandari:

Este recomandat pentru dezvoltarea sanatoasa a sarcinii, de la planificarea conceptiei (cu cel putin 1 luna inainte de planificarea sarcinii) pana la sfarsitul primului trimestru de sarcina.

In general, 50% din sarcini nu sunt planificate. Tubul neural al embrionului (din care se dezvolta creierul si coloana vertebrala ale copilului) se inchide intre zilele 22-28 post-conceptie, perioada in care majoritatea femeilor nici nu stiu ca sunt gravide.

Pentru asigurarea unei sarcini sanatoase si protectia optima a copilului – in special prevenirea defectelor de inchidere a tubului neural, specialistii recomanda suplimentarea crescuta cu acid folic si folati la femeile care isi planifica o sarcina, cu cel putin o luna inainte de conceptie, si a celor care sunt in primul trimestru de sarcina, deoarece chiar si in cazul unei diete echilibrate, aportul este deseori insuficient pentru asigurarea necesitatilor crescute din aceasta perioada.

Aportul de folati aduce o contributie majora in dezvoltarea sanatoasa a copilului.

Mod de administrare:

Femibion Sarcina Sanatoasa 1 este destinat femeilor care isi planifica o sarcina si femeilor insarcinate pana la sfarsitul primului trimestru de sarcina. Se administreaza uin comprimat pe zi, de preferinta in timpul unei mese principale. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Produsul este supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata.

Femibion Sarcina Sanatoasa 1 este bine tolerat, atat tu cat si coplul tau veti fi protejati si pregatiti pentru o sarcina sanatoasa.

 Cantitate:30 comprimate filmate

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Femibion Sarcina Sanatoasa 1
Rating-ul tau