Imunitate cu Echinaceea F151 Fares 60 cps

Stoc epuizat
SKU
P52660
Brand
Fares
Descriere scurtă
Bebe Ardealul va recomanda produsul Imunitate cu Echinaceea F151 Fares 60 cps
22,70 RON

Imunitate cu Echinaceea F151 Fares 60 cps

Creşte rezistenţa organismului

Ingrediente/capsulă
Echinacea (Echinaceae sp. Herba) 123 mg, usturoi (Allii sativi bulbus) 123 mg, extract de unghia găinii (Astragalus membranaceus) standardizat în min. 70% polizaharide, extract de ghiara mâţei (Uncaria tomentosa) standardizat în min. 3% alcaloizi 61,5 mg, extract total 5:1 de Andrographis paniculata.

Astragalusul sau Unghia găinii a fost folosit în medicina tradiţională chineză de mii de ani pentru a creşte rezistenţa organismului în faţa diferitelor boli. Este cunoscut pentru capacitatea sa de stimulare a producţiei naturale de interferon în organism. De asemenea, are proprietăţi antibacteriene, antivirale, antioxidante protejând celulele de alterarea produsă de radicalii liberi. Numeroase studii au demonstrat potenţialul imunomodulator al acestei plante fiind eficientă în prevenirea răcelilor, infecţiilor de tract respirator superior şi grăbind recuperarea pacienţilor cu imunitatea scăzută. 
Ghiara mâţei este o liană căţărătoare, originară din pădurile tropicale amazoniene. Numele i se datorează spinilor ascuţiţi care sunt răspândiţi câte doi la baza fiecărei perechi de frunze şi care arată ca nişte ghiare de pisică. Cercetările efectuate de-a lungul timpului au demonstrat proprietăţile antivirale, antiiflamatorii, antioxidante, imunostimulatoare, protectoare celulare, tonice generale ale acestei plante cunoscute şi folosite în medicina tradiţională a indienilor din America de Sud de sute de ani.
Andrographis paniculata este o plantă anuală cu flori alb-violet sau purpurii care creşte în Asia de Sud-Est, China şi India. A fost utilizată de secole de către terapeuţii vremii ca tratament pentru infecţiile tractului respirator superior, febră, dureri în gât şi herpes. Studiile clinice au demonstrat proprietăţile sale antiinflamatorii, antibacteriene, antivirale şi imunostimulente. S-a observat creşterea rezistenţei organismului faţă de infecţii prin stimularea producţiei de anticorpi şi de macrofage, previnerea răcelilor prin limitarea pătrunderii virusului în celula şi a răspândirii infecţiei, reducând severitatea simptomelor. 
Echinacea, recunoscută pentru proprietăţile sale imunostimulatoare, antivirale şi antibiotice, creşte rezistenţa organismului în diferite stări cu imunitate scăzută. Previne infecţiile respiratorii, urinare, genitale, herpes. Este utilizată în infecţii recidivante sau rezistente la antibiotice.
Usturoiul este un important imunostimulator, eficient în prevenirea şi tratarea infecţiilor, fiind totodată şi un antibiotic natural cu spectru larg (Escherichia coli, stafilococ auriu, streptococ, pseudomonas, mycobacterii, enterocici), antiviral şi antifungic (Candida, aspergillus, microsporum, trichophyton).

Efect
-imunostimulent
-antibacterian
-antiviral

Recomandări
-imunitate scăzută
-profilaxia şi tratamentul infecţiilor bacteriene şi virale (răceală, viroză, bronşită, afecţiuni pulmonare, infecţii urinare)
-infecţiile rezistente la antibiotice sau recidivante
-adjuvant în stările infecţioase severe

Contraindicaţii
Nu se recomandă în caz de boli autoimune, înainte şi după transplantul de organe, copiilor sub 3 ani şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcină şi alăptare
Nu se recomandă femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine. Substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare şi interacţiuni
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. 
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Întrebuinţare
Copii: 1-2 capsule pe zi, înainte de masă. Pentru copiii care nu pot înghiţi capsule, se recomandă desfacerea acestora şi administrarea conţinutului cu miere.
Adulţi: 1-2 capsule de 3 ori pe zi, înainte de masă.
Se poate administra în cure de 1-3 luni, sau conform recomandării medicului. Cura se poate face de 2-3 ori pe an.

Evaluarea eficienţei 
S-au administrat timp de 1 lună (luna noiembrie) capsule „Imunitate cu echinacea” unor pacienţi cu afecţiuni respiratorii repetate, frecvente şi cu boli pulmonare cronice. 
S-a urmărit efectul imunostimulator în următoarele 2 luni (decembrie, ianuarie) după terminarea tratamentului. 
S-a constatat dispariţia episoadelor infecţioase la 63% dintre pacienţi, iar ceilalţi 37% au prezentat doar un singur episod infecţios, acesta fiind mai uşor şi de scurtă durată, şi nu a necesitat tratament antibiotic sau antiinflamator alopat.

Prezentare:60 capsule a 410 mg.

 

 

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Imunitate cu Echinaceea F151 Fares 60 cps
Rating-ul tau