Ducray Sampon Anaphase +

Descriere scurtă
Bebe Ardealul va recomanda produsul Ducray Sampon Anaphase +
In stoc
SKU
BB12316
Brand
Ducray
64,60 RON
 

Ducray Sampon Anaphase 

Ducray Sampon Anaphase + reprezinta solutia ideala pentru programele impotriva caderii parului. Formula sa contine un complex vitaminic ce ofera nutrientii necesari pentru cresterea unui par puternic. Ingredientul monolaurina incetineste caderea parului actionand asupra enzimei principal responsabila de acest lucru.

Formula sa specifica confera volum fibrei capilare, efect potrivit mai ales pentru parul cu tendinta de cadere. Samponul Anaphase este perfect adaptat pentru parul devitalizat si fin, cu rolul de a-i reda rezistenta si vitalitatea.

Mod de utilizare: 

  • Aplicati Anaphase+ o data. Repetati aplicarea,masand usor scalpul timp de 2 pana la 3 minute,apoi clatiti. Aplicati apoi tratamentul impotriva caderii parului inainte de uscarea si aranjarea parului. In caz de contact cu ochii, clatiti.
  • Samponul Ducray Anaphase+ reprezinta solutia ideala pentru programele impotriva caderii parului. Formula sa contine un complex vitaminic ce ofera nutrientii necesari pentru cresterea unui par puternic. Ingredientul monolaurina incetineste caderea parului actionand asupra enzimei principal responsabila de acest lucru.
  • Formula sa specifica confera volum fibrei capilare, efect potrivit mai ales pentru parul cu tendinta de cadere. Samponul Anaphase este perfect adaptat pentru parul devitalizat si fin, cu rolul de a-i reda rezistenta si vitalitatea.

Mod de utilizare Ducray Sampon Anaphase + :

  • Aplicati Anaphase+ o data.
  • Repetati aplicarea,masand usor scalpul timp de 2 pana la 3 minute,apoi clatiti.
  • Aplicati apoi tratamentul impotriva caderii parului inainte de uscarea si aranjarea parului.
  • In caz de contact cu ochii, clatiti.

Mod de prezentare : 200 ml si 400 ml

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Ducray Sampon Anaphase +
Rating-ul tau