Doppelherz Aktiv Omega-3 Extra 1000 mg 120 cps + 60 cps CADOU

In stoc
SKU
doppeloferta
Doppelherz
Descriere scurtă
Bebe Ardealul va recomanda produsul Doppelherz Aktiv Omega-3 Extra 1000 mg 120 cps + 60 cps CADOU
Pret special 69,50 RON Pret normal 72,50 RON

Doppelherz Aktiv Omega-3 Extra 1000 mg 120 cps + 60 cps CADOU

Capsule cu ulei de somon şi vitamina E


Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg 120 capsule + 60 capsule Cadou este indicat pentru cei care doresc să menţină un nivel echilibrat al colesterolului.


1000 mg ulei de somon + 12 mg Vitamina E


Pentru suplimentarea nutriţiei

Capacitatea de muncă şi starea de bine pot fi influenţate în mare parte de comportamentul nostru. Astfel, mişcarea suficientă şi alimentaţia corectă sunt componente importante pentru un mod de viaţă echilibrat şi pentru funcţionarea inimii. Obiceiurile alimentare influenţează nivelul colesterolului şi balanţa nivelului de grăsimi / trigliceride din organism.

De cele mai multe ori, ne solicităm organismul prin: alimentaţie greşită, fumat, alcool şi lipsa de mişcare. Stresul de la locul de muncă şi din viaţa de zi cu zi, precum şi supraponderabilitatea nu sunt de dorit pentru sănătatea noastră. Adesea, hrana noastră conţine prea mult colesterol şi grăsimi neadecvate.

Asupra efectului acizilor graşi Omega-3 a fost atrasă atenţia printr-un fenomen din Groenlanda: deşi eschimoşii nu se hrănesc echilibrat, hrana lor fiind unilaterală şi prea grasă, sistemul lor circulator este de cele mai multe ori rezistent şi capabil de eforturi. O mare parte a nutriţiei lor constă în peşti care cresc în apă rece şi care sunt deosebit de bogaţi în acizi graşi Omega-3.

Astăzi se cunoaşte faptul că acizii graşi Omega-3 sunt componente importante ale unei nutriţii sănătoase pentru inimă: acizii graşi Omega-3 sunt substanţe nutritive importante pentru balanţa valorilor de colesterol şi grăsimi / trigliceride din corp.

O capsulă Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg 120 capsule + 60 capsule Cadou conţine:
1000 mg ulei de somon (18% acid eicosapentaenoic, 12% acid docosahexaenoic, total acizi graşi Omega-3 - cel puţin 30%), 12 mg vitamina E (100% din doza zilnică recomandată)

Mod de administrare Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg 120 capsule + 60 capsule Cadou:
Se administrează 1 capsulă nemestecată zilnic, în timpul mesei, cu suficient lichid.

Indicaţie pentru diabetici:
1 capsulă corespunde la 10,4 kcal / 42,7 kJ.

Acizii graşi Omega-3 sunt importanţi pentru viaţă

Acizii graşi esenţiali – de importanţă vitală!
Organismul uman nu este capabil să producă acizi graşi Omega-3; aceştia trebuie aduşi din alimentaţie. Reprezentanţi imporatanţi ai acizilor graşi Omega-3 sunt acidul eicosapentaenoic (EPA) şi docosahexaenoic (DHA). Însă numai puţine alimente conţin aceste substanţe importante. Surse bune sunt peştii graşi care trăiesc în ape reci, cum ar fi somonul, heringul şi macroul. Noi avem nevoie de aceşti acizi nesaturaţi cu catenă lungă pentru buna funcţionare a sistemului nervos şi întretinerea acuităţii vizuale.

Mişcarea suficientă şi hrana sănătoasă sunt componente importante pentru buna funcţionare a inimii. Importantă este, de asemenea, o limitare a aportului de trigliceride şi colesterol şi creşterea aportului de grăsimi corecte. Astăzi se ştie că acizii graşi Omega-3 sunt componente importante ale unei nutriţii sănătoase pentru inimă, pentru balanţa de colesterol şi grăsimi / trigliceride din organism.

Se recomandă astfel cel puţin două mese de peşte bogat în acizi graşi Omega-3 pe săptămână. Dar nu toată lumea consumă cu plăcere sau suportă peştele. De cele mai multe ori , pregătirea meselor de peşte este laborioasă.

Capsulele Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg conţin ulei de somon cu acizii graşi Omega-3 necesari vieţii.

O capsulă de Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg conţine 1000 mg de Omega-3 (180 mg EPA şi 120 mg DHA) şi este un supliment alimentar important pentru balanţa grăsimilor din organism.

În plus, fiecare capsulă conţine 12 mg de vitamina E de origine vegetală, care este importantă pentru protecţia naturală celulară, în special în perioadele solicitante.

Capsulele Doppelherz aktiv Omega-3 extra 1000 mg nu au gust sau miros.

Continut: 120 capsule + 60 capsule

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Doppelherz Aktiv Omega-3 Extra 1000 mg 120 cps + 60 cps CADOU
Rating-ul tau
Mai multe produse de la Doppelherz