Docuspray Spray auricular bazat pe elemente marine

Stoc epuizat
SKU
A14093
Brand
Quies
Descriere scurtă
Bebe Ardealul va recomanda produsul Docuspray Spray auricular bazat pe elemente marine
65,50 RON

Docuspray Spray auricular bazat pe elemente marine

Recomandari:

Urechea este un organ senzorial sensibil. Cerumenul secretat in interiorul ei ofera o protectie delicate, naturala. In cazul in care aceasta este in cantitate prea mare, se acumuleza, se intareste si isi pierde capacitatea de a proteja urechile. Ele devin astfel mai vulnerabile la infectii. Uneori se poate forma un dop de ceara in ureche, in special in cazul utilizarii unor betisoare de urechi necorespunzatoare, care tind sa forteze ceara in interiorul canalului auditiv. Pentru a mentine urechile curate si sanatoase, este necesara o igiena regulata.

Docuspray – spray auricular pentru igiena urechii contine o solutie bazata pe nutrienti naturali marini pentru o curatare sigura si eficienta a urechii. Acesta contine ingrediente active ce pot indeparta ceara in exces. Docuspray este perfect pentru intreaga familie. Sticla contine doua capete de aplicare separate care sunt lavabile.

Docuspray nu contine gaz propulsator, este sigur pentru suprafata canalului auditiv delicat si a timpanului.

Intructiuni de folosire:

Pentru a asigura o utilizare optima, nu indepartati capacul de siguranta.

Ajustati varful ergonomic al spray-ului in unghiul correct si pozitionati-l chiar in interiorul canalului auditiv extern.

Pulverizati o data sau de 2 – 3 ori pe saptamana. In cazul unor medii externe murdare, pline de praf sau uscate, sau in cazul inotatorilor si a celor care poarta aparate auditive, pulverizati zilnic o data sau de 2 ori.

Inainte de utilizarea Docuspray, curatati urechile cu betisoarele Otospoon. Pentru o igiena ideala, se recomanda si folosirea spray-ului Doculyse ce indeparteaza dopul de ceara, o data pe luna.

Cantitate:50 ml

 

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Docuspray Spray auricular bazat pe elemente marine
Rating-ul tau
Mai multe produse de la Quies