Cum cumpar

Selectarea produselor dorite 

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Produsul va fi automat adaugat in cosul de cumparaturi.  Acum puteti continua cumparaturile adaugand si alte produse in cos, sau puteti accesa pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul sau mai multe produse introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile

Daca sunteti in posesia unui voucher cadou sau a unui cupon de reducere il puteti folosi acum, introducand seria acestuia in campul alocat, dupa care apasati butonul “Aplica Voucher/Cupon”.

Apasati butonul Finalizare. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda.

Pasul urmator este stabilirea detaliilor de livrare, care poate avea loc la adresa cu care v-ati inregistrat, sau la o alta adresa indicata de dvs in formularul atasat.

Puteti opta pentru livrarea prin firme de curierat.

Urmeaza alegerea metodei de plata, variantele fiind:

-plata la livrare (ramburs)

-plata cu OP (comanda va fi livrata numai dupa confirmarea intrarii banilor in contul S.C. Farmacia Ardealul S.R.L.)

-plata cu cardul de credit/debit (serviciu oferit in sistem securizat de MobilPay).

Ultima etapa presupune confirmarea comenzii de catre dumneavoastra, dupa verificarea finala a cosului, prin actionarea butonului Confirma comanda.

Veti primi un mesaj de confirmare a trimiterii comenzii si, in scurt timp  veti fi contactat de un reprezentant de vanzari al farmaciei.

Va multumim pentru ca ati ales sa cumparati din farmacia noastra.