Calciu+Magneziu+Zinc+Seleniu Doppelherz aktiv

In stoc
SKU
A12240
Doppelherz
Descriere scurtă
Bebe Ardealul va recomanda produsul Calciu+Magneziu+Zinc+Seleniu Doppelherz aktiv
Pret special 24,13 RON Pret normal 25,40 RON

Calciu+Magneziu+Zinc+Seleniu Doppelherz aktiv

Un produs complet pentru inimă, oase, muşchi şi imunitate. Important pentru solicitarea fizică, psihică şi apărarea celulară.

Calciul şi Magneziul sunt două minerale de importanţă vitală, de care are nevoie organismul nostru pentru activarea şi susţinerea a numeroase procese biologice.

Calciul este o componentă de bază a întregului organism

Deoarece substanţa minerală este o componentă principală a scheletului şi îi conferă acestuia rezistenţă, este important să se asigure prin alimentaţie o cantitate suficientă. Vitamina D3 are funcţia de „ajutor ȋn asimilarea calciului” şi facilitează fixarea acestuia în structura oaselor.

„Elementul de integrare“ Vitamina D3 controlează absorbţia calciului şi contribuie la menţinerea sănătăţii oaselor.
Organismul este capabil să producă Vitamina D, prin acţiunea constantă a soarelui asupra pielii. De multe ori însă, această producţie proprie nu este suficientă în zona geografică în care ne aflăm noi pe glob.

Magneziu pentru musculatură, celule nervoase şi inimă

Magneziul este un mineral esenţial, pe care corpul nu îl poate produce singur. În plus, stocarea magneziului nu este posibilă decât în cantităţi reduse. Gradul ridicat de prelucrare a alimentelor poate duce în prezent la situaţia în care cantitatea de magneziu asimilată prin alimentaţie nu este întotdeauna optimă. La prepararea hranei pot apărea pierderi suplimentare. În plus, utilizarea în mod repetat a laxativelor şi consumul regulat de alcool extrag magneziul din corp. Asigurarea unei cantităţi suficiente de magneziu este importantă pentru alimentarea cu energie a celulelor corpului nostru. Magneziul joacă un rol important în activarea enzimelor şi astfel, este indispensabil pentru metabolismul energetic, pentru funcţionarea normală a celulelor nervoase, a aparatului muscular şi a miocardului, care este solicitat zi de zi.

Seleniu şi Zinc pentru imunitate şi protecţie celulară

  • Seleniul joacǎ un rol extrem de important în numeroase procese metabolice din organism;
  • Mangan pentru formarea oaselor şi protecţia celulară;
  • Manganul este un microelement ce participă la formarea mucopolizaharidelor. Este implicat ȋn procese de metabolism cu rol important pentru ţesuturile de sprijin şi pentru formarea oaselor. În plus, intră în componenţa enzimelor şi are rol în protecţia celulară;

O tabletă conţine:
400 mg Calciu, 155 mg Magneziu, 8,5 mg Zinc, 0,7 mg Mangan, 20 μg Seleniu, 2 μg Vitamina D3.

Mod de administrare:
Se administrează 1 tabletă zilnic, ȋn timpul unei mese, cu suficient lichid, fără a o mesteca.

Indicaţie pentru diabetici:
O tabletă corespunde la 0,9 kcal/ 3,6 kJ

Cantitate: 30 tablete

 

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Calciu+Magneziu+Zinc+Seleniu Doppelherz aktiv
Rating-ul tau
Mai multe produse de la Doppelherz