Calciu 750 + D3 + Biotina + Acid Folic Doppelherz Aktiv

In stoc
SKU
M31492
Doppelherz
Descriere scurtă
Bebe Ardealul va recomanda produsul Calciu 750 + D3 + Biotina + Acid Folic Doppelherz Aktiv
Pret special 21,95 RON Pret normal 23,10 RON
 

Calciu 750 + D3 + Biotina + Acid Folic Doppelherz Aktiv

Calciu 750 + D3 + Biotina + Acid Folic Doppelherz Aktiv este un complex de vitamine si elemente minerale pentru bunastarea si performantele organismului nostru.
Prezent cu precadere la nivelul sistemului osos si la nivelul danturii, calciul are un rol important si in coagularea sangelui, in functionarea enzimelor digestive, precum si in procesul de diviziune si diferentiere celulara. 

Existenta unor probleme legate de nivelul optim de calciu se traduce prin probleme de sanatate, carii dentare sau probleme la nivelul structurii scheletului. Surse naturale de Calciu pentru organism sunt semintele de floarea soarelui, curmale, smochine, broccoli, capsuni, legume cu frunze vezi, portocale.

Aportul adecvat de Vitamina D3 este corelat cu un nivel normal al Calciului si al Fosforului in sange. Prin asigurarea dozei zilnice recomandate de Vitamina D3 este protejat si sistemul muscular, la fel si sistemul imunitar.

Biotina are rol in metabolismul energetic normal. Un aport zilnic corespunzator al Biotinei contribuie, de asemenea, la mentinerea sanatatii parului, pielii si a membranelor mucoase, precum si a sanatatii psihice.

Acidul folic are un rol important in prevenirea riscului aparitiei defectelor de tub neural. Dozarea corespunzatoare a acidului folic duce la reglarea nivelului de homocisteina, cu implicatii in bolile cardiovasculare. In acelasi timp, Acidul folic este apreciat si pentru efectul benefic asupra organismului dat de reducerea oboselii si extenuarii si de mentinerea sanatatii psihice.

Alimentatiile dezechilibrate, cu aport inadecvat de vitamine si minerale, pot fi compensate printr-un supliment alimentar care combina, in mod optim, necesarul zilnic de elemente si substante pentru un organism sanatos si un sistem imunitar rezistent.

Pentru oamenii mai in varsta si femeile in perioada de menopauza, adaugarea acestor nutrienti poate fi in mod particular importanta in cazul dietelor neechilibrate, intrucat organismul nu mai are capacitatea de a utiliza la fel de bine CALCIUL odata cu inaintarea in varsta.

O tabletă conţine:
750 mg calciu, 5 µg Vitamina D3, 400 µg acid folic, 150 µg biotină .

Mod de administrare:
Se administrează o tabletă nemestecată zilnic, după masă, cu suficient lichid.
La nevoie, tableta poat fi înjumătăţită.

Indicaţie pentru diabetici:
1 tabletă corespunde la 0,2 kcal/ 0,6 kJ și 0,001 BE(unităţi de pâine).

Ȋn cazul unei alimentaţii neechilibrate sau al uneisituaţii cu o cerere crescută de substanţe nutritive, cum ar fi:

  • solicitări intense,datorate mediului înconjurător,
  • perioadasarcinii şi alăptării,
  • efort fizic (de exemplu,sport),
  • mod de viaţă nesănătos (deexemplu, consum de tutun/alcool),
  • în lunile de iarnă sau când petrecem mai puţin timp în aer liber,
  • se recomandă osuplimentare a alimentaţiei cu tablete Doppelherz Calciu 750 mg + D3

Pentru persoanele în vârstă şi femeile în perioada de menopauză, completarea acestor substanţe nutritive în cazul unei alimentaţii neechilibrate poate fi deosebitde importantă, pentru că metabolismul calciului si depunerea acestuia ȋn sistemul osos sunt mult scăzute.

Doar o tabletă Doppelherz conţine cantitatea chivalentă de calciu din cca 650ml lapte.

1 tabletă acoperă, împreună cu calciul preluat din alimentaţie, necesarul mediuzilnic de calciu al unui adult.

Forma de prezentare:30 tablete

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Calciu 750 + D3 + Biotina + Acid Folic Doppelherz Aktiv
Rating-ul tau
Mai multe produse de la Doppelherz