Salon de coafura

Descriere scurtă
Bebe Ardealul vă recomandă produsul Salon de coafura
Stoc epuizat
SKU
ara-PM71535
Brand
Playmobil
Pret special 147,52 RON PRP: Pret normal 179,90 RON
Comandă telefonic:
+40722 100 085

Doriti o tunsoare noua? Atunci veniti rapid la salonul de coafura! Fie scurta sau lunga, roscata sau bruneta - stilista creativa incanta clientii cu ideile si coafurile ei. Cu peruci interschimbabile pentru a face schimb.
Pasul vostru este indreptat catre lumea cumparaturilor colorate si salonul de coafura invitant de la PLAYMOBIL. In acest salon modern, toti clientii se simt bine. Cum preferati tunsoarea astazi? Sau mai degraba un barbierit proaspat? Doar stati relaxat in scaunul confortabil si bucurati-va. Salonul de coafura este echipat cu un scaun de coafura, un lavoar si o oglinda. Perucile si produsele de ingrijire sunt pastrate pe rafturile de perete. Un set minunat cu figurine de joc pentru copiii creativi cu varsta de peste 5 ani.

Detalii produs:
- Salon de coafura modern de la PLAYMOBIL cu doua figurine, scaun de coafura cu suport pentru cap, oglinda, lavoar, foarfeca, pieptan, uscator de par si numeroase produse de ingrijire pentru o placere deosebita a tunsului in camera copiilor
- Prin schimbarea diferitelor peruci, figurinele de joc primesc coafuri noi
- Toate seturile de cumparaturi PLAYMOBIL My Life pot fi combinate si pot fi asamblate intr-o lume mare de cumparaturi.

Imi plac jucariile PLAYMOBIL pentru ca totul este atat de real. Imi place mult sa-mi creez propriul scenariu de joc cu figurine. Da, este foarte distractiv. " un mic fan PLAYMOBIL

Din 1974, sistemul de jucarii PLAYMOBIL, creat de Hans Beck, a devenit un clasic al locurilor de joaca pentru copii, cu numeroasele sale lumi creative - de la o nava cu pirati la un spital pentru copii.

Circa 3,5 miliarde de figurine cu zambetul caracteristic au fost produse de atunci si incanta copiii din intreaga lume. Aproximativ 40 de scenarii de joc sunt distribuite in aproape 100 de tari de pe glob. Atat parintii, cat si educatorii apreciaza sistemul de jucarii PLAYMOBIL ca fiind un reprezentant al jocului creativ de inalta calitate.

Joc creativ de rol cu PLAYMOBIL

Principiul unic de joc stimuleaza imaginatia si creativitatea, promovand dezvoltarea copilului. PLAYMOBIL aduce o lume in miniatura, in care copiii pot interpreta diferite roluri, pot crea sau reproduce povesti, aventuri si situatii din viata reala.

Cu multiple talente, aceste figuri vesele depasesc cu succes tot felul de provocari spre exemplu cavaleri sau pirati in scenarii istorice, ca muncitori in constructii, veterinari si politisti din lumea de azi sau ca agenti secreti in lumi virtuale.

Oamenii creativi de la PLAYMOBIL vin in mod constant cu idei si completari noi pentru a le oferi celor mici de pretutindeni distractie de lunga durata.

Informatii
Varsta5 ani +
0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Salon de coafura
Rating-ul tau
Mai multe produse de la Playmobil