Playmobil - Scoala moderna de calarie

Descriere scurtă
Bebe Ardealul vă recomandă produsul Playmobil - Scoala moderna de calarie
Stoc epuizat
SKU
ara-PM71637
Brand
Playmobil
Pret special 327,92 RON PRP: Pret normal 399,90 RON
Comandă telefonic:
+40722 100 085

Distractie mare cu cai: scoala de calarie moderna PLAYMOBIL, realizata din materiale sustenabile, include o placa de lungime mobila, doua figurine PLAYMOBIL, un cal si multe accesorii pentru calarie. In arena de calarie Waterfall, inveti tot ce trebuie sa stii despre manipularea corecta a cailor si despre diverse tehnici de calarie! Instructorul de calarie Owen este atasat de noua placa de lungime si calul este plasat pe sina transparenta pentru a face ture reale pe linia de lungime! Lungimea, asa cum invata eleva la calarie Zoe, promoveaza concentrarea calului si intareste legatura dintre cal si calaret. Un cal de lemn este disponibil pentru exercitii si diversele tehnici de calarie pot fi invatate datorita echipamentului extins. Desigur, Knabstrupper-ul lui Zoe trebuie si el igienizat si hranit din cand in cand. Lectiile in arena de calarie Waterfall nu sunt niciodata plictisitoare!Amuzant: instructorul de calarie Owen preia ferma Waterfall impreuna cu sotul lui Phil cand proprietara Muriel se muta in Australia pentru a fi cu familia ei. Toate seturile de joaca Horses of Waterfall sunt realizate in medie din peste 80% materiale reciclate si bio-bazate.

Imi plac jucariile PLAYMOBIL pentru ca totul este atat de real. Imi place mult sa-mi creez propriul scenariu de joc cu figurine. Da, este foarte distractiv. " un mic fan PLAYMOBIL

Din 1974, sistemul de jucarii PLAYMOBIL, creat de Hans Beck, a devenit un clasic al locurilor de joaca pentru copii, cu numeroasele sale lumi creative - de la o nava cu pirati la un spital pentru copii.

Circa 3,5 miliarde de figurine cu zambetul caracteristic au fost produse de atunci si incanta copiii din intreaga lume. Aproximativ 40 de scenarii de joc sunt distribuite in aproape 100 de tari de pe glob. Atat parintii, cat si educatorii apreciaza sistemul de jucarii PLAYMOBIL ca fiind un reprezentant al jocului creativ de inalta calitate.

Joc creativ de rol cu PLAYMOBIL

Principiul unic de joc stimuleaza imaginatia si creativitatea, promovand dezvoltarea copilului. PLAYMOBIL aduce o lume in miniatura, in care copiii pot interpreta diferite roluri, pot crea sau reproduce povesti, aventuri si situatii din viata reala.

Cu multiple talente, aceste figuri vesele depasesc cu succes tot felul de provocari spre exemplu cavaleri sau pirati in scenarii istorice, ca muncitori in constructii, veterinari si politisti din lumea de azi sau ca agenti secreti in lumi virtuale.

Oamenii creativi de la PLAYMOBIL vin in mod constant cu idei si completari noi pentru a le oferi celor mici de pretutindeni distractie de lunga durata.

Informatii
Varsta5 ani +
0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Playmobil - Scoala moderna de calarie
Rating-ul tau
Mai multe produse de la Playmobil