Playmobil Junior Disney - Zborul lui Mickey si Minnie printre nori

Descriere scurtă
Bebe Ardealul vă recomandă produsul Playmobil Junior Disney - Zborul lui Mickey si Minnie printre nori
In stoc
SKU
ara-PM71697
Brand
Playmobil
Pret special 131,12 RON PRP: Pret normal 159,90 RON
 
Comandă telefonic:
+40722 100 085

Zborul atinge inaltimi maxime: cine ii va insoti pe Mickey Mouse si Minnie Mouse in calatoria lor prin nori? In spatele acestui set inspirat de personajele Disney sta ascunsa o aventura jucausa pentru exploratori curiosi si rezolvatori abili de probleme. Aici, nu este vorba doar despre stivuire, ci si despre combinatii logice. Cum se formeaza de fapt un curcubeu? Care este secventa corecta a numerelor? Cine poate numara pana la trei? Elementele individuale de stivuire si vehiculele pot fi imbinate dupa dorinta, creand incantatoare trenuri avion-nori la nesfarsit. Ce aventura ii asteapta pe Mickey si Minnie sus in nori, in uniformele lor elegante de zbor astazi? Lasati-va copilul sa impleteasca o poveste palpitanta!
Caracteristici speciale ale produsului:
• Avion si vehicul in forma de nor
•Trei elemente de remorca cu simboluri tiparite pe ambele parti (Partea 1: Ploaie, Soare, Curcubeu; Partea 2: Numerelor de la 1 la 3)
• Toate piesele sunt interschimbabile prin intermediul sistemului de priza, compatibil cu alte seturi
• Dimensiunile trenului fara personaje: aproximativ 32 x 12 x 5.3 cm (LxWxH)
• Dimensiunile statuetei Mickey Mouse: aproximativ 3.8 x 2.8 x 7.9 cm (LxWxH)
• Dimensiunile statuetei Minnie Mouse: aproximativ 3.8 x 3.8 x 8.4 cm (LxWxH)

PLAYMOBIL JUNIOR - conceput pentru cei mai tineri fani PLAYMOBIL! Perfect pentru manutele mici si primele descoperiri prietenoase cu picii. Cu multe caracteristici interesante cum ar fi stivuirea, puzzle-uri sau sortarea distractiva. Lasați-va copilul in varsta de 1-4 ani sa faca primii pasi in marea lume PLAYMOBIL cu PLAYMOBIL JUNIOR! PLAYMOBIL JUNIOR are in vedere siguranta copilului dvs: PLAYMOBIL JUNIOR este fabricat in UE, fara BPA si proiectat fara piese mici care ar putea prezenta un risc de inghitire. Toate seturile de joaca PLAYMOBIL JUNIOR sunt realizate si din peste 90% plastic de origine vegetala, care poate fi urmarit pana la materialele ramase din productia de alimente sau de hartie, folosind abordarea bilantului de masa utilizat in economia circulara si in conformitate cu standardul ISCC-208. Aceste plastice sunt la fel de robuste si usor de intretinut ca de obicei. Pentru ambalajele noastre PLAYMOBIL JUNIOR, utilizam cel puțin 90% carton reciclat si 100% hartie reciclata si, acolo unde este posibil, evitam plasticul. PLAYMOBIL JUNIOR - descopera lumea intr-un mod prietenos pentru prichindei!

Imi plac jucariile PLAYMOBIL pentru ca totul este atat de real. Imi place mult sa-mi creez propriul scenariu de joc cu figurine. Da, este foarte distractiv. " un mic fan PLAYMOBIL

Din 1974, sistemul de jucarii PLAYMOBIL, creat de Hans Beck, a devenit un clasic al locurilor de joaca pentru copii, cu numeroasele sale lumi creative - de la o nava cu pirati la un spital pentru copii.

Circa 3,5 miliarde de figurine cu zambetul caracteristic au fost produse de atunci si incanta copiii din intreaga lume. Aproximativ 40 de scenarii de joc sunt distribuite in aproape 100 de tari de pe glob. Atat parintii, cat si educatorii apreciaza sistemul de jucarii PLAYMOBIL ca fiind un reprezentant al jocului creativ de inalta calitate.

Joc creativ de rol cu PLAYMOBIL

Principiul unic de joc stimuleaza imaginatia si creativitatea, promovand dezvoltarea copilului. PLAYMOBIL aduce o lume in miniatura, in care copiii pot interpreta diferite roluri, pot crea sau reproduce povesti, aventuri si situatii din viata reala.

Cu multiple talente, aceste figuri vesele depasesc cu succes tot felul de provocari spre exemplu cavaleri sau pirati in scenarii istorice, ca muncitori in constructii, veterinari si politisti din lumea de azi sau ca agenti secreti in lumi virtuale.

Oamenii creativi de la PLAYMOBIL vin in mod constant cu idei si completari noi pentru a le oferi celor mici de pretutindeni distractie de lunga durata.

Informatii
Varsta1 an +
0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Playmobil Junior Disney - Zborul lui Mickey si Minnie printre nori
Rating-ul tau
Mai multe produse de la Playmobil