Pictura cu diamante fluture

Descriere scurtă
Bebe Ardealul vă recomandă produsul Pictura cu diamante fluture
Stoc epuizat
SKU
ara-CRZ47798
Brand
Craze
Pret special 59,78 RON PRP: Pret normal 72,90 RON
Comandă telefonic:
+40722 100 085

Set pentru crearea unui tablou splendid cu fluturi, decorat cu diamante stralucitoare si colorate. Contine toate uneltele necesare pentru pictura cu diamante (pix, ceara, sablon, diamante, tava si instructiuni).
Acest set extraordinar iti ofera sansa de a crea o opera de arta unica, ce va straluci in orice camera. Fiecare componenta a fost gandita astfel incat experienta ta de creare sa fie cat mai simpla si placuta. Complexitatea setului este ideala atat pentru incepatori, cat si pentru experti in arta picturii cu diamante, oferind ore intregi de distractie creativa. Urmeaza instructiunile pas cu pas pentru a adauga fiecare diamant pe sablon si priveste cum tabloul tau cu fluturi prinde viata, stralucind la lumina camerei.
Indiferent daca esti in cautarea unui hobby nou, doresti sa petreci mai mult timp calitativ cu familia sau pur si simplu cauti o modalitate de a te relaxa dupa o zi grea, acest set de pictura cu diamante este alegerea perfecta. Plus, opera ta finita poate servi drept un cadou personal si gandit pentru cineva drag sau ca o piesa de decoratiune impresionanta in casa ta.
Descopera lumea fascinanta a picturii cu diamante si lasa-ti creativitatea sa zboare cu acest set pentru crearea unui tablou cu fluturi!





CRAZE dezvolta, proiecteaza si distribuie jucarii inovatoare, creative si produse la moda pentru copii si tineri din toata Europa, chiar aici, in inima micului oras Karlsruhe. Productia include de asemenea produse cu licenta cunoscute, cum ar fi BIBI si TINA, FIREMAN SAM, DISNEY FROZEN, CARS sau DRAGONS DREAMWORKS.

Designul, creativitatea, calitatea si siguranta, reprezinta caracteristici ce definesc produsele CRAZE.

  • Compania premiata international- cu numeroase premii, CRAZE este una dintre companiile cu cea mai rapida crestere din industria germana de jucarii, cu o distributie larga in toata lumea
  • Produse testate, certificate si auditate, non toxice
  • Gama larga de produse



Informatii
Varsta5 ani +
0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Pictura cu diamante fluture
Rating-ul tau
Mai multe produse de la Craze