Maternea Crema impotriva vergeturilor

Descriere scurtă
Bebe Ardealul va recomanda produsul Maternea Crema impotriva vergeturilor
Stoc epuizat
SKU
maternea4
Brand
Lavena
44,00 RON
Comandă telefonic:
+40722 100 085

Bebe Ardealul va recomanda produsul Maternea Crema impotriva vergeturilor

Vergeturile sunt transformări în profunzime ale pielii. Ele se formează în timpul sarcinii, din cauza distensiei rapide a pielii, organismul fiind incapabil să ofere atât de  rapid materialul necesar de construcție, în special colagen și elastină.

Crema împotriva vergeturilor Maternea conține ingrediente naturale active atent selecționate, uleiuri din plante și vitamine cu înaltă capacitate de pătrundere în profunzimea pielii, asigurând menținerea elasticității, hidratând în profunzime, protejând și păstrând pielea moale și catifelată.

 • Complexul activ RegestrilTM stimulează regenerarea celulelor din profunzime, activând sinteza de colagen și elastină;
 • ulei de migdale – calmează și hrănește
 • ulei de jojoba – hidratează și emoliază
 • vitaminele E și C – antioxidanți, protejează de acțiunea radicalilor liberi, cresc elasticitatea pielii față de întinderea din timpul sarcinii și încetinesc procesul de îmbătrânire.

Mod de utilizare: aplicati cu miscari usoare circulare de masaj pe abdomen, fese si coapse dimineata si seara. Utilizati din primele luni ale sarcinii si continuati macar o luna dupa nastere.

Hipoalergenica, testata dermatologi, cu o aroma usoara, fara parfum adaugat, special conceputa pentru femei insarcinate si care alapteaza. Nu prezinta riscuri pentru copil.

Mod de prezentare: 150 ml

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Maternea Crema impotriva vergeturilor
Rating-ul tau