Macushield Gold 90 capsule Macu Vision

Descriere scurtă

Bebe Ardealul va recomanda produsul Macushield Gold 90 capsule

Stoc epuizat
SKU
BB260220
MacuVision Europe Ltd
131,30 RON
Comandă telefonic:
+40722 100 085

Macushield Gold 90 capsule

Ideal pentru diabetici.

Macushield Gold contribuie la mentinerea unei vederi in parametrii normali, ajuta la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ, contribuie la oferirea unui suport nutritional pentru ochi, pentru a preveni sau a incetini procesul de aparitie a bolilor cauzate de varsta de la nivelul ochilor.

Suplimentul alimentar Macushield Gold contribuie la imbogatirea pigmentului macular protector.

Compozitie:

Ingredientele active din compozitia suplimentului alimentar Mascusheild Gold au numeroase beneficii asupra organismului si anume:

-        Vitamina C si E, contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ Luteina, protejeaza ochiul in cazul cataractei;

-        Zincul din compozitia Mascusheild Gold, ajuta la mentinerea unei vederi in parametrii normali si a unui metabolism sanatos;

-       Cuprul, si el prezent in compozitia Mascusheild Gold, este un adjuvant in ceea ce priveste dezvoltarea si formarea neurotransmitatorilor si a sistemului nervos in mod corespunzator si corect;

-     Zeaxantina, este responsabila pentru contributia sa impotriva procesului de imbatranire de la nivelul ochilor. Totodata, contribuie la impiedicarea aparitiei reactiilor adverse asupra organismului cauzate de administrarea cu medicamente puternice impotriva cancerului. Un alt beneficiu oferit de ingredientul aflat in compozitia Mascusheild Gold este faptul ca ajuta la stimularea memoriei.

-        Mezo-zeaxantina, contribuie la cresterea densitatii pigmentilor maculari, fiind astfel ca un protector pentru ochi impotriva aparitiei degenerarii maculare.

In compozitia Macushield Gold se regasesc trei carotenoide maculare : Meso-Zeaxantin, Luteina si Zeaxantin. Studiile de specialitate au demonstrat ca acesti trei nutrienti se regasesc in partea din spate a ochiului, la macula, unde se formeaza pigmentul macular (culoarea galbena). Meso-Zeaxantinul este concentrat in special in centrul acestui pigment. Macula este o parte specializata a ochiului, responsabila pentru viziunea noastra in detaliu, centrala.

Luteina si Zeaxantinul se regasesc si in componenta unor fructe si legume, iar Meso-Zeaxantinul este prezent in unele specii de fructe de mare si peste.

Mod de administrare Macushield Gold

-        Doza profilactica: se recomanda administrarea a 3 comprimate pe zi, timp de 30 de zile.

-        Doza terapeutica: se recomanda administrarea suplimentului Mascusheild Gold a cate 3 comprimate pe zi, dupa masa, pe o perioada de 90 de zile.

Cantitate: 90 capsule

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Macushield Gold 90 capsule Macu Vision
Rating-ul tau