La Roche-Posay Mela B3 Ser Concentrat Intensiv pentru Corectare Pete Pigmentare 30 ml

Descriere scurtă

Bebe Ardealul va recomanda produsul La Roche-Posay Mela B3 Ser Concentrat Intensiv pentru Corectare Pete Pigmentare 30 ml.

In stoc
SKU
Mela B3
La Roche-Posay
227,20 RON
 
Comandă telefonic:
+40722 100 085

La Roche-Posay Mela B3 Ser Concentrat Intensiv pentru Corectare Pete Pigmentare 30 ml

Mela B3 de la La Roche-Posay este un ser concentrat intensiv care oferă o soluție inovatoare pentru corectarea și prevenirea petelor pigmentare. Cu rezultate vizibile în doar o săptămână, acest ser este formulat pentru a combate eficient petele persistente și a uniformiza tonul pielii. Ingredientul activ patentat Melasyl™ interceptează excesul de melanină, prevenind deteriorarea pielii, în timp ce Niacinamida fortifică bariera cutanată și calmează pielea. Indiferent de cauza petelor pigmentare - foto-îmbătrânire, expunere solară, post-acnee sau cicatrici - Mela B3 este testat clinic pentru a aduce îmbunătățiri semnificative, fiind non-comedogenic și tolerat excelent chiar și de pielea sensibilă.

Caracteristici:

  • Rezultate vizibile rapid: Corectează petele pigmentare într-o săptămână.
  • Potrivit pentru toate fototipurile pielii: Eficient pe toate tipurile de pete pigmentare.
  • Formula avansată: Non-comedogenic și adecvat pentru pielea sensibilă.

Inovatie:

  • Melasyl™: inovație în hiperpigmentare: melasyl™ patentat: cel mai inovator ingredient activ pentru a combate hiperpigmentarea ca niciodată*. Melasyl s-a dovedit a avea o eficacitate anti-pigmentare superioară față de 5 substanțe active de referință. *melasyl are un mecanism de acțiune nou și unic ce interceptează excesul de melanină înainte de a leza pielea.
  • Niacinamidă: o formă a vitaminei b3, niacinamida este o vitamină solubilă în apă. Este utilizată la scară largă în dermatocosmetice și este cunoscută pentru capacitatea sa de a calma pielea, de a întări bariera cutanată și de a corecta petele pigmentare

Mod de aplicare:

Pentru a obține cele mai bune rezultate, aplicați 2-3 picături din serul Mela B3 dimineața și/sau seara pe fața, gâtul și decolteul curățate.

Poate fi utilizat singur sau înaintea aplicării cremei hidratante.

Compozitie:

  • Aqua / Water / Eau, Dimethicone, Niacinamide, Glycerin, Propylene Glycol, Polysilicone-11, Silica, Bis-Peg/Ppg-16/16 Peg/Ppg-16/16 Dimethicone, Cystoseira Tamariscifolia Extract, 2-Mercaptonicotinoyl Glycine, Peg-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide, Sodium Thiosulfate, Carnosine, Poloxamer 338, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Dipotassium Glycyrrhizate, Caprylic/Capric Triglyceride, Capryloyl Salicylic Acid, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Xanthan Gum, Pentylene Glycol, Octyldodecanol, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol, Ci 17200 / Red 33, Parfum / Fragrance

Mod de prezentare: 30 ml

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:La Roche-Posay Mela B3 Ser Concentrat Intensiv pentru Corectare Pete Pigmentare 30 ml
Rating-ul tau