Cubic Fun - Puzzle 3D lansator de avioane 53 piese

Descriere scurtă
Bebe Ardealul vă recomandă produsul Cubic Fun - Puzzle 3D lansator de avioane 53 piese
Stoc epuizat
SKU
ara-CUDS1115h
Brand
Cubic Fun
Pret special 24,52 RON PRP: Pret normal 29,90 RON
Comandă telefonic:
+40722 100 085

CUBICFUN se asociaza cu NATIONAL GEOGRAPHIC pentru a aduce o colectie complet noua de produse S.T.E.M. cu Puzzle 3D — CUM FUNCTIONEAZA LUCRURILE. Lucruri precum ISTORIA, GEOGRAFIA, NATURA, OAMENII, STIINTA, SPATIUL — vor fi explorate cu un kit complet S.T.E.M. CONSTRUIESTE SINGUR, care constituie rampa perfecta de lansare pentru tinerii dornici sa invete despre lumea din jurul lor, sa EXPLOREZE minunile stiintei cu provocari interesante in timpul liber dupa scoala! Inspira curiozitatea si dragostea pe tot parcursul vietii pentru stiinta cu aceste kituri stiintifice prietenoase cu STEM pentru a angrena tinerii inovatori.
Alatura-te NATIONAL GEOGRAPHIC HOW THINGS WORK si calatoreste inapoi in timp si in viitor pentru a explora si descoperi cum fac tot felul de lucruri ceea ce fac!

Ce este in cutie?
· CONSTRUIESTE PROPRIUL PUZZLE 3D: Un joc de constructie creativ pentru mintile curioase si exploratorii pasionati.
· CARTE EDUCATIVA CU FAPTE ADEVARATE: Completata cu ilustratii interesante, explicatii accesibile si fapte amuzante.
· INSTRUCTIUNI DE ASAMBLARE PAS CU PAS: Descoperiti ce se intampla in interior pe masura ce asamblati kiturile distractive.

Atributele produsului:
*jucarii STEM
*usor de asamblat
*fara unelte necesare
*fara nevoie de lipici
*antrenament stereoscopic
*jocuri de familie
*divertisment

Pasi de asamblare:
Urmariti instructiunile din brosura pentru a va construi puzzle-ul. Fiecare piesa de puzzle este numerotata pentru a va ajuta sa finalizati asamblarea.
Se recomanda sa se foreze toate gaurile de imbinare inainte de montare.
Pentru a va asigura ca fiecare piesa poate fi identificata clar, nu scoateti toate piesele o data, separati doar piesele de care aveti nevoie pentru fiecare pas in timpul asamblarii (deoarece numerele pieselor sunt tiparite pe foaia de puzzle langa fiecare piesa de puzzle).

Sfaturi:
Asamblati cu rabdare si grija, nu fortati imbinarea a doua parti/componente.
Fiecare piesa de puzzle are doua fete si poate fi indoita intr-o singura directie, asigurati-va ca partea corecta a pieselor este orientata in afara.
Asamblati toate sectiunile modelului fara unelte, cum ar fi cutite si foarfeci sau lipici. LANSEAZA-TE IN CERURI CU O AGILITATE INCITANTA!
Au apus zilele unui simplu zvacnit al incheieturii mainii. Cu acest lansator, vei vedea avioanele tale urcand mai sus si planand mai departe ca niciodata. Lansatorul de avioane - nu este doar o jucarie, este o platforma de lansare adrenalina-inducatoare, care cucereste cerul, pentru aviatorul ambitios din fiecare copil. Pregateste-te pentru numaratoare inversa si pregateste-te pentru lansare. Ce noi orizonturi vei urmari in escapadele tale aeriene?

Puzzle-urile CubicFun sunt realizate din carton si placa din spuma EPS.
Informatii
Varsta5 ani +
0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Cubic Fun - Puzzle 3D lansator de avioane 53 piese
Rating-ul tau
Mai multe produse de la Cubic Fun