Carucior sport Coccolle Finley

Descriere scurtă

Bebe Ardealul va recomanda produsul Carucior sport Coccolle Finley.

In stoc
SKU
CoccolleFinley
Brand
Coccolle
De la 629,00 RON
 
Comandă telefonic:
+40722 100 085

Carucior sport Coccolle Finley

Bucurati-va de plimbari infinite alaturi de caruciorul Finley! Aprobat prin cele mai recente standarde de siguranta in materie de carucioare, acest produs ofera o serie de calitati care il fac irezistibil: cadrul rezistent dar usor, rotile masive si pozitia de somn fiind niste veritabile puncte forte.

Caruciorul Finley are dimensiuni generoase pentru un carucior sport, ceea ce il face perfect pentru a fi utilizat inca din primele luni de viata. Este ergonomic, se lasa complet pe spate, asadar asigura o pozitie de somn confortabila indiferent de varsta. Produsul vine accesorizat cu o husa de picioare calduroasa, potrivita in special in anotimpul rece. Copertina generoasa are protectie UV si fereastra de ventilatie, astfel ca supraincalzirea se poate preveni in sezonul cald. Cosul de cumparaturi este de dimensiuni mari, toate lucrurile bebelusului gasindu-si loc in el.

Pentru a oferi siguranta celui mic, caruciorul este echipat cu o centura de siguranta in 5 puncte, ajustabila. In timpul pauzelor de plimbari, frana centrala asigura o stationare corespunzatoare. Plierea se realizeaza cu o singura mana, iar dimensiunea in urma plierii este potrivita atat la depozitare cat si la transport. Rotile XXL din spuma EVA sunt potrivite pe fiecare tip de teren. Caruciorul este usor si intuitiv de manevrat, fiind perfect pentru fiecare familie.

Caracteristici principale:

-cadru de aluminiu de dimeniuni mari

-roti XXL din spuma EVA

-materiale calitative

-pliere cu o singura mana

-comod, ergonomic si cu pozitie de somn

-utilizabil de la 0 la 22 kg

-copertina cu protectie UV

-deschideri de ventilatie

*Imaginile prezentate pe site sunt realizate in studio profesional, astfel nuanta culorii produselor poate fi diferita in functie de luminozitatea din jurul produsului. De asemenea, in functie de setarile fiecarui dispozitiv (telefon, laptop, Pc) care afiseaza site-ul, culoarea produsului poate sa difere.

Specificatii:

Dimensiuni deschis L*l*i (cm): 95x53x105

Dimensiuni pliat (L*l*i cm): 53x40x82

Greutate maxima suportata: 22 kg

Greutate produs: 8 kg

Dimensiuni roti fata/spate: 17/25 cm

Ecartament roti fata/spate (cm): 28/46 cm

Material roti: spuma Eva

Certificare: EN1888-2:2018

Informatii
Varsta0 - 6 luni, 0 luni +, 1 - 2 ani, 1 1/2 +, 1 an +, 2 - 3 ani, 2 ani +
0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Carucior sport Coccolle Finley
Rating-ul tau