Carte senzoriala si educativa Babyono Forest

Descriere scurtă

Bebe Ardealul va recomanda produsul Carte senzoriala si educativa Babyono Forest.

In stoc
SKU
1513
Brand
BabyOno
35,00 RON
 
Comandă telefonic:
+40722 100 085

Carte senzoriala si educativa Babyono Forest

Datorită cărții senzoriale „Padurea”, copilul tău poate cunoaște animalele salbatice. Imaginile colorate, elementele proeminente și diversele țesături îl ajută pe micul cititor să isi dezvolte imaginația și să îl încurajeze să se joace. Această jucărie susține coordonarea vizuală, auditivă și motorie a bebelușului tău. Materialele sigure și calitatea înaltă a producției fac din carte o idee perfectă pentru un cadou.

Are atașat un inel gingival pe care bebelusul îl poate folosi pentru masarea gingiilor.

Elementele fosnitoare stimulează interesul bebelusului si il motivează sa faca descoperiri. Sunetul linistitor are un impact benefic asupra simtului auzului.

Cartea este realizata din materiale de diverse texturi si culori. Este esential pentru dezvoltarea simturilor micutului tau. Jucaria sustine coordonarea vizuala, auditiva si motorie.

Etichetele colorate incurajeaza copilul sa exploreze lumea si ii stimuleaza curiozitatea. Il pot ajuta pe cel mic sa-si dezvolte imaginatia si sa-si dezvolte abilitatile manuale.

Datorita agatatorii speciale, puteti atasa cartea de patut, carucior sau scaunul auto. Prin urmare, puteti lua jucaria la orice plimbare sau intr-o calatorie cu masina.

Material: 100% Poliester

Dimensiune ambalaj (L x H x l): 13 cm x 2.4 cm x 13 cm

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Carte senzoriala si educativa Babyono Forest
Rating-ul tau