Bila de baie cu surpriza Peppa Pig

Descriere scurtă
Bebe Ardealul vă recomandă produsul Bila de baie cu surpriza Peppa Pig
In stoc
SKU
ara-CRZ43127
Brand
Craze
Pret special 26,98 RON PRP: Pret normal 32,90 RON
 
Comandă telefonic:
+40722 100 085
Bomba de baie cu surpriza Peppa Pig ofera multiple motive de distractie pentru numerosii fani ai Peppa Pig. Iata cum functioneaza: Plasati pur si simplu bila de baie in cada plina cu apa. Dupa doar cateva secunde, in timp ce bomboana de baie face bule in apa si un dulce parfum de capsuni se raspandeste in camera, tensiunea creste pe masura ce surpriza din interiorul bombei de baie este dezvaluita! Una dintre cele 7 figurine diferite cu Peppa Pig este continuta in bomba de baie. Bomba de baie a fost testata de TÜV Rheinland, evaluata ca fiind „foarte buna” de institutul independent Dermatest si este libera de microplastice. Aditivul pentru baie nu pateaza pielea, parul sau cada. Ideala ca un cadou micut – fie ca este vorba despre un cadou mic, un cadou de Craciun pentru a umple calendarul de Advent sau ca o jucarie de baie pentru copiii care altfel nu ar aprecia baia.




CRAZE dezvolta, proiecteaza si distribuie jucarii inovatoare, creative si produse la moda pentru copii si tineri din toata Europa, chiar aici, in inima micului oras Karlsruhe. Productia include de asemenea produse cu licenta cunoscute, cum ar fi BIBI si TINA, FIREMAN SAM, DISNEY FROZEN, CARS sau DRAGONS DREAMWORKS.

Designul, creativitatea, calitatea si siguranta, reprezinta caracteristici ce definesc produsele CRAZE.

  • Compania premiata international- cu numeroase premii, CRAZE este una dintre companiile cu cea mai rapida crestere din industria germana de jucarii, cu o distributie larga in toata lumea
  • Produse testate, certificate si auditate, non toxice
  • Gama larga de produse



Informatii
Varsta3 ani +
0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Bila de baie cu surpriza Peppa Pig
Rating-ul tau
Mai multe produse de la Craze