Baza isofix iSize Coccolle Knox

Descriere scurtă

Bebe Ardealul va recomanda produsul Baza isofix iSize Coccolle Knox.

In stoc
SKU
3240650B2 i-Size
Brand
Coccolle
440,00 RON
 
Comandă telefonic:
+40722 100 085

Baza isofix iSize Coccolle Knox

Baza isofix este solutia perfecta pentru a garanta o instalare completa intre scoica auto si autovehicul. Cu ajutorul acestui produs, scoica auto se monteaza usor in masina. Compatibil cu scoica auto isize Coccolle Knox, baza isofix este dotata cu sistem isofix si picior de sustinere. Instalarea scoicii pe baza se realizeaza in mod intuitiv, gratie ilustratiilor de pe aceasta.

Baza isofix se aseaza pe bancheta si se prinde in sistemul isofix, instalarea fiind finalizata cu ajutorul piciorului de sustinere. Ilustratiile de pe baza ghideaza utilizatorul si asigura ca toti pasii necesari unei fixari corecte au fost indepliniti. Isofixul va indica culoarea verde atunci cand instalarea este reusita. Interiorul bazei isofix cuprinde o serie de ranforsari metalice puternice din aluminiu si otel, garantand o mare stabilitate si protectie la impact.

Prezenta unei baze isofix in masina usureaza considerabil utilizarea scoicii auto pentru ca scurteaza timpul alocat instalarii scoicii in autovehicul. Pe o baza isofix scoica se va prinde printr-un simplu click, iar indepartarea se realizeaza tot prin apasarea unui buton. Usor de depozitat, piciorul de sustinere al bazei se poate plia sub aceasta, iar deconectarea de masina se face printr-o simpla apasare de buton pentru a retrage tijele isofix.

Caracteristici principale:

-compatibila DOAR cu scoica auto Coccolle Knox

-dotata cu isofix si picior de sustinere

-certificata conform standardului de siguranta R129

-instalare simpla si intuitiva

-sistem de prindere al scoicii facil

-materiale premium, ranforsare metalica

Specificatii:

Sistem Isofix incorporat: da

Certificare: UN R129/03

Greutate produs: 4 kg

*Imaginile prezentate pe site sunt realizate in studio profesional, astfel nuanta culorii produselor poate fi diferita in functie de luminozitatea din jurul produsului. De asemenea, in functie de setarile fiecarui dispozitiv (telefon, laptop, Pc) care afiseaza site-ul, culoarea produsului poate sa difere.

Informatii
Varsta0 - 6 luni, 0 luni +
0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Baza isofix iSize Coccolle Knox
Rating-ul tau