Alvityl Defenses sirop 240 ml

Stoc epuizat
SKU
A13015
Brand
Urgo
Descriere scurtă
Bebe Ardealul va recomanda produsul Alvityl Defenses sirop 240 ml
47,40 RON

Alvityl Defenses sirop 240 ml

Compozitie:

Extract glicolic de Echinacea purpurea (partile aeriene), extract glicolic de propolis. Vitamina C sub forma de L-ascorbat de calciu, extract glicolic de Echinacea augustifolia (radacina), extract hidroalcoolic din fructe de maces (Rosa canina) si excipienti: sorbitol, sirop de glucoza, aroma tutti- frutti, acid citric, aroma naturala de portocale, suc de morcovi.

Indicatii terapeutice:

Alvityl Defense  Sirop contine 3 ingrediente cheie (echinacea, propolis si vitamina C), care ajuta la întarirea sistemului natural de aparare al organismului la orice vârsta, mai ales pe timpul iernii, in perioade de schimbari sezoniere sau în cazuri de slabiciune fizica.
De asemenea, este recomandat în scop preventiv pentru persoanele cu un organism fragil sau care sufera în mod repetat de afectiuni ORL sau în asociere cu un tratament medicamentos pentru a ajuta la întarirea organismului.
Asocierea dintre cele trei componente majore ale Alvityl Defense  si-a dovedit eficacitatea clinica în prevenirea infectiilor cailor respiratorii la copii.

Mod de administrare : 
A se agita flaconul inainte de intrebuintare!
-Copii pana la 6 ani: 1 lingurita(5ml) X 2 / zi .
-Copii peste 6 ani: 2 lingurite ( 10 ml ) X 2 / zi .
-Adulti: 3 lingurite ( 15 ml ) X 2 / zi .
Siropul poate fi diluat in putina apa sau alta bautura

Cantitate: 240 ml

0
Rating:
0% of 100
Scrie propria recenzie
Adaugi o recenzie:Alvityl Defenses sirop 240 ml
Rating-ul tau